Hur oroande påverkar hälsan?

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-06-30

Kronisk Bekymmer är en huvudvärk-bokstavligt

Oro kan påverka din hälsa på flera sätt. Alla har något att oroa sig åtminstone en del av tiden men det finns vissa människor som oroar hela tiden. Kronisk worriers kan bokstavligen vara oroande ihjäl sig. När en person är i ett tillstånd av kronisk oro blodtrycket kan vara förhöjda. Detta kan vara farligt, särskilt för någon som lider av högt blodtryck skick. Huvudvärk kan bero på förhöjt blodtryck som orsakar smärta, obehag och kanske mer orolig, som håller cykeln på väg.

Worry påverkar din aptit

Människor som oroar ständigt får inte äta ordentligt. Brist på rätt kost kan leda till vitamin-och mineralbrist samt andra villkor. På baksidan kan vissa kroniska worriers äta för mycket. Att äta för mycket eller äter fel typ av mat kan vara mycket ohälsosamt. Människor tenderar att omåttlig äta på snabbmat och bearbetade snacks vilket kan leda till höga kolesterolvärden. Överätande till överdrift kan leda till fetma, vilket kan öka sin risk att utveckla olika hälsotillstånd.

Worry håller dig på natten

Worriers tenderar att ha svårt att sova och kan lida av sömnlöshet. Otillräcklig sömn kan orsaka fysiska och psykiska utmattning. Brist på sömn kan orsaka huvudvärk, aptitlöshet, ansträngda ögon och mental förvirring. Utan ordentlig sömn sinnet och kroppen inte kan fungera ordentligt. Brist på sömn försämrar samordning, motoriska funktioner och koncentration. När du offra sömn du offra en god hälsa, eftersom tillräcklig sömn är nödvändigt för din kropp och själ att fungera korrekt. Enkelt uttryckt, brist på sömn bär kroppen ner. Kan

Worry Bly till dåliga vanor och dålig hälsa

Människor som oroar ständigt kan drabbas av missbruk. Människor som är i ett tillstånd av kronisk oro är också i ett tillstånd av kronisk ångest. De får sin tillflykt till alkohol eller droger i ett försök att lindra ångest. De kan börja med bara en drink för att hjälpa dem att sova och snart blir det en vanlig ritual. De kan hamna konsumera alkohol överdrivet. Rökning är en annan vana att människor ofta vänder sig till i ett försök att lindra ångest. De kan också börja använda illegala droger. Inte varje person som är en kronisk OROAR kommer att använda droger, alkohol eller ens rök, men de eventuella panik att överdriven oro kan orsaka kan leda vissa människor den vägen. Kronisk worriers som dricker alkohol, röker eller använder andra ämnen äventyra deras hälsa genom att göra så. Alkoholkonsumtion kan leda till levercirros, njurskador och andra villkor. Rökning kan leda till lungcancer, lungemfysem och hjärtsjukdomar samt andra störningar. Worry kan påverka din emotionella hälsa genom att leda till depression, ångestanfall och andra stressrelaterade sjukdomar.

Previous:nothing Next:Hur Håruträtare arbete?

Relaterade artiklar


 • hur motion som en familj
 • hur komma i form i pensionsåldern
 • hur man kan sluta röka och sluta för alltid som du lovat dig själv
 • hur du ökar din fertilitet och bli gravid
 • hur man ska behandla fetalt alkoholsyndrom
 • om blod
 • hur man kan bidra till att öka fertiliteten med örter
 • hur man berättar vitiligo från svamp
 • hur man gör sträcka under graviditeten
 • hur man håller extremt frisk från topp till tå
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com