Hur rengör en person en tarm?

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-06-15

Hur har en person Clean en Tarmfunktion?

En sak som är säkert är att alla i världen har att göra en avföring, och det spelar ingen roll om du är president i USA, guvernören, drottningen av England eller en filmstjärna. Alla har att eliminera oavsett vem de är, men av någon anledning så många av oss vill låtsas som om vi inte eller det är en smutsig liten ämne. Det är dock korrekt eliminering av avgörande betydelse för en frisk kropp och kolon. En ren kolon är viktigt att förebygga många sjukdomar från att utvecklas i kroppen. Det har sagts att döden inleds i tjocktarmen när den backas. Vårt samhälle insisterar på behandlingar för att bekämpa sjukdomar cancer, hjärtsjukdomar, hudcancer, lupus och diabetes och svaret att bekämpa dessa sjukdomar har behandling med hjälp av piller och andra hopkok kemiska att bli botade. Men är svaret inte piller och andra hopkok kemikalie som leder till fruktansvärda biverkningar som orsakar mer problem, men att lämna till en hälsosammare kost och se till att våra kolon ren och hälsosam.

Vad kan du göra för att främja en sundare tarmrörelser?

Det finns vissa saker som en person kan göra för att få en friskare och renare kolon. Några av dessa saker inkluderar dricka minst sex till åtta glas vatten och hålla sig borta från intetsägande färgade mat som saknar näring och fiber eller hög sockerhalt. Dessa skulle omfatta livsmedel som kakor, vitt mjöl, vitt ris, vit pasta, potatis, vitt socker objekt, kex, vitt bröd, kex och chips.

Det är också mycket viktigt att äta en kost rik på fiber, men du behöver känna till skillnader i fiber och vilken typ av fiber för att äta för att främja tarm eliminering. Olösliga fibrer drar avfall genom kroppen och är användbart för att främja undanröjande och lindra förstoppning. Livsmedel såsom frukt och grönsaker (särskilt råa grönsaker), frön, hela korn och vete är bra källor. Lösliga fibrer bryts ned vilket passerar genom kroppen och det skapar en gel som fungerar som en svamp attrahera och befria den mänskliga kroppen av giftiga ämnen. Fibrer som fungerar bra i denna funktion är psyllium, havregryn, sötpotatis, brunt ris och quinoa.

Begränsa ditt te och kaffe intaget

När man är i färd med att rengöra din kolon, är det viktigt att hålla sig borta från drycker som kaffe och te, som fungerar som diuretika. Diuretika avgaser överflödigt vatten från kroppen, och när detta sker, är förstoppning resultatet. Du kommer också vill hålla sig borta från alkohol, läsk och juice. De är alla mycket socker. Ett högt sockerintag är också ohälsosamt för kroppen.

Det är också mycket viktigt att inte försumma uppmana när det gäller att tömma tarmarna. Det är naturens sätt att låta dig veta att det är dags. Bowel eliminering är viktigt att frisk kropp inifrån och ut. Hudens hälsa och utseende kan också påverkas av dålig tarm eliminering.

extra hjälp i tarm avskaffande

Vissa människor innandömen har blivit så trög under åren, på grund av en dålig kost och ignorerar deras peristaltiska begär, att de kan behöva hjälp av en naturlig kolon rengöra produkt för att hjälpa rengöra sina kolon. Man bör dock först prova att äta naturlig mat som frukt och grönsaker och lutar mot en bättre kost före att ge efter för kolon rengöra produkter. Göra dessa få förändringar i din kost och liv kan hjälpa dig att rensa tarmarna. Är det viktigt att hålla sig till att äta rätt och göra det till en livsstil förändras eftersom det kommer ta ett tag för att rengöra din kolon efter att ha ätit dåligt i så många år och inte har regelbunden hälsosam tarmrörelser.

Previous:nothing Next:Hur får ett barn en platt huvud?

Relaterade artiklar


 • hur du får ut det mesta av ditt besök hos läkaren
 • hur man ger en sensuell ryggmassage
 • hur man tar hand om barn med kroniska sjukdomar
 • hur man kan bli av huvudlöss och hålla den borta!
 • hur man hittar ett Anonyma Alkoholister möte
 • hur man kan anpassa verksamheten för att uppmuntra små använda motoriska
 • hur man kan stärka immunförsvaret
 • hur lätt menstruationskramper
 • sovställningar under graviditeten
 • hur man kan bli av mjölkskorv
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com