gör elektrolys ont?

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-06-30

Vad är elektrolys?

Elektrolys är en process som används för att permanent ta bort hår på kroppen från en persons kropp. Både män och kvinnor använder elektrolys för att ta bort oönskad hårväxt permanent, istället för att raka att kroppshår bort eller använda varmt vax behandling. Ett alternativ till elektrolys med liknande resultat, men mindre långtidseffekt är laser hårborttagning. De flesta elektrolys behandlingar ta cirka två års behandling för att bli permanent effektivt, med varaktighet och frekvens av behandlingar beroende på unika kriterier från patient till patient.

Finns det olika typer av elektrolys?

Trots att de flesta människor inte vet det, det finns faktiskt tre olika olika typer av elektrolys. Alla metoder för elektrolys arbete genom att placera en extremt tunn metall sond i hårsäcken och därefter införa el till hårsäcken för att skada den. Vad varierar dock är det sätt på vilket detta elektrisk ström skadar hårsäcken. I galvanisk elektrolys skapar elektrisk ström lut i hårsäcken, som brinner området kemiskt och tar bort hårsäcken. I termolys producerar en annan form av elektrolys, värme från elektriska strömmen bränner hårsäcken och samma resultat. I blandning metod elektrolys, är båda galvaniska element av elektrolys och termolys användas samtidigt för att få den slutliga effekten av döda hårsäcken.

Har Elektrolys Hurt?

Visst, det faktum att alla former av elektrolys huvudsak "burn "hårsäckarna tills de är döda gör processen ljudet potentiellt smärtsamma. För majoriteten av patienterna är dock den känsla som är känt under en elektrolys behandlingstillfälle inte särskilt smärtsam. Processen, när de utförs på rätt sätt, faktiskt inte bryta huden, men den elektriska strömmen skapar en märkbar känsla som kan vara obehagliga för vissa människor. Det är en bra idé att ta en over-the-counter smärtstillande ungefär en halvtimme innan elektrolys session. Även för dem som tycker att processen för smärtsamt, kan lokalbedövning användas för att bedöva området så att elektrolys är helt smärtfri.

Previous:nothing Next:om rekreation under kolonialtiden

Relaterade artiklar


 • Hur fungerar ögat fungerar?
 • hur man handskas med verbala mobbning
 • hur att hålla sig frisk som en tonåring
 • hur man blir en vårdgivare för din närmaste familj
 • interaktiv födelse planer
 • hur man handskas med den första månaden av nya moderskap
 • hur man älskar din kurviga kropp
 • hur man sparar pengar på receptbelagda läkemedel
 • hur man hittar rätt läkare
 • hur trösta en fosterförälder som har förlorat ett fosterbarn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com