hur påverkar rökning muskelsystemet?

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-06-03

Vad är muskelsystemet

Den mänskliga muskelsystemet består av tre delar: skelett, hjärt-och glatt muskulatur. Glatta muskulaturen finns i artärer, vener, andningsorganen och urinblåsa. Cardiac muskler är i hjärtat, medan skelettmuskulaturen finns bland skelett och leder. Rökning kan påverka var och en av dessa muskelgrupper.

Rökning och muskler

Skelettmuskulatur ser ut som långa parallella remsor som allmänt kallas tvärstrimmig muskulatur. Rökning hämmar möjligheten för tvärstrimmiga musklerna för att bilda bindväv och generera ett korrekt sätt. Detta minskar en persons förmåga att röra sig, till exempel. Du behöver cell volym för att bibehålla muskel integritet. Utan muskler integritet, kan du utveckla neuromuskulära sjukdomar som myoklonus, som kännetecknas av svåra ryckningar och spasmer.

Rökning och glatt muskulatur

musklerna i kroppen påverkas negativt av rökning, eftersom det gör ont kroppens förmåga att upprätthålla muskelcell form. Detta kallas Rho-kinas-hämning. Muskler är belägna inom kärlväggarna behovet av att bevara sin struktur för att ge välbehövliga näringsämnen och syre till organen. Personer med dålig vaskulär utveckling kan få förhöjda kolesterol, vilket kan leda till gastral infektion. Rökning kan också orsaka högt blodtryck och atherosclorisis. Atherosclorsis är en sjukdom som kan förebyggas, men det dödar tusentals människor varje år.

Rökning och Cardiac Muskler

Hjärtat muskler kontrolleras av nervsystemet. När någon får i sig kemikalier i cigaretter, som nikotin och kolmonoxid, nervsystemet och musklerna i hjärtat ibland blir förvirrade om när att pumpa blod. Signaler får skickas från hjärnan som talar om hjärtat när att slå. Kolmonoxid kan tillfälligt ändra cellen sammansättningen av blod hemoglobin, vilket begränsar den mängd syre som en person kommer att ha. Myoglobin, hittade ett protein i de musklerna, binds med gifter i cigaretter. Detta gör att cellerna registrera i nervsystemet på ett sätt de inte borde. När muskelcellerna är kemiskt "rätt", ditt nervsystem känner igen detta genom att i huvudsak hoppning och hoppa-impulsen blir missriktad. Enkelt uttryckt, kväva dig och förgifta dina celler till döds.

Previous:nothing Next:Hur påverkar rökning ditt liv?





Relaterade artiklar


 • hur man ska behandla en feber
 • hur man har en vacker hy utan dyra produkter eller botox!
 • hur man kan förutspå din menstruationscykel
 • hur man ska leva ett hälsosammare liv
 • hur man identifierar dyssomnia oordning
 • Hur sova med en snarkning make
 • hur du undviker batteriavfall i ett hem
 • hur man gör de 12 stegen
 • hår torkning tips
 • hur man använder vridning innebär i yoga för att förbättra matsmältningen




  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com