om drogtester

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-06-08
Drogtester är en nyckel i arbetet rekryteringsprocessen. Ett drogtest är ett förfarande där en person är skärmad för främmande ämnen i sitt system. Testet söker särskilt kemikalier i samband med vissa typer av droger, både illegala droger och övergrepp ofta lagliga droger. Normalt urin, hår eller saliv samlas, men det är ibland blod som används samt

Historia

Federal drogtester inleddes efter Reagans regering utfärdade att statligt anställda är förbjudna från att missbruka illegala droger och ämnen i vissa reglerade jobb. Under slutet av 1980-talet blev drogtester vanligare i att söka jobb. Arbetsgivare brukar testas för droger i fem huvudkategorier:. Cannabinoider, kokain, amfetamin, opiater och fencyklidin

Funktioner

Testet för cannabinoider används för att upptäcka användningen av marijuana eller hasch. Detta test letar efter spår av metaboliten THC. Den kokain test test uppenbarligen för kokain och kokain-relaterade ämnen. Den amfetaminer drogtest söker bevis på amfetamin och metamfetamin (crystal meth). Den opiater kategorin är för opium och dess deratives inklusive heroin, kodein, morfin och andra. Phenacyclidine är testet för PHP. Under åren tester för andra läkemedel har utvecklats, bland annat några lagliga läkemedel som ofta missbrukas. Dessa inkluderar syntetiska smärtstillande medel, såsom Oxycontin (oxykodon) och bensodiazepiner grupp, som inkluderar Valium, Xanax, Klonopin och andra.

Typ

Drogtester kan genomföras med en persons blod, urin, saliv, hår, tånaglar-och till viss del svett ens. Urinprov är den vanligaste, och resultaten kan erhållas på plats med hjälp av test-kort eller mer avancerade processer som gaskromatografi. Hår tester görs genom att undersöka det nyligen vuxit håret axlar, som narkotika är skiktade på. Det är ibland mycket mer exakt än urinprov. Blodtester görs en granskning av plasma för utländska olösliga partiklar och radikaler som liknar de ämnen från droger. Varje typ av test har en bevaknings perioden för varje grupp av läkemedel. Till exempel kan ett urinprov upptäcka ljus användning av marijuana den senaste veckan och långvarig användning av marijuana under de senaste tre månaderna. Ett blodprov kan upptäcka marijuana användning inom de senaste 12 dagarna. Men en hår testet visar någon marijuana på livstid av håret.

Riskfaktorer

Den största risken i att använda drogtester som ett led i före anställning screeening är falskt positiva resultat. Ett falskt positivt kan uppstå av flera skäl. Vissa over-the-ounter läkemedel och vissa livsmedel kan utlösa ett falskt positivt. Detta gör att det ser ut som personen har använt droger när han faktiskt inte har. En annan riskfaktor är att ibland dessa drogtester är alltför allmänna. Varje människas kropp är olika, så ett falskt positivt kan ringa upp även när läkemedel inte har använts alls. Till exempel om personens kropp släpper en högre än normal koncentration av naturliga endorfiner, finns det en chans att han skulle testa positivt. Detta kan inträffa på grund av kemiska strukturer av opiater, såsom morfin eller heroin, är ganska lika endorfiner.

Betydelse

Drogtester har mycket påverkat arbetssökande, arbetstagare och arbetsgivare. Arbetsgivare har rätt att utföra drogtester i början av anställningen processen liksom under anställning. Detta öppnar många debatter. Vissa personer anser att en arbetsgivare inte ska kunna skjuta en anställd eller inte hyra en kandidat för droganvändning utanför arbetsplatsen. Dessa människor känner att om en person inte på droger medan faktiskt utför sitt arbete, då är det en kränkning av privatlivet. Trots att detta fortsätter att vara ett hett ämne, kan arbetsgivare och har en förmåga att använda drogtester i sina anställa och beslut bränning. Dessutom är drogtester inte bara används i fråga om sysselsättning. Hemma drogtester finns nu tillgängliga på de flesta apotek i USA. Föräldrar är ofta använder dessa läkemedel tester för att avgöra om deras tonåringar använder narkotika.

Previous:nothing Next:om Medicare

Relaterade artiklar


 • hur ta reda på din riktiga ålder
 • hur de ska hålla glad under en skada ekonomi
 • hur man äter hälsosamt måndag till fredag
 • hur man förebygger första gradens brännskador
 • hur du väljer en Medigap försäkring
 • hur man kan förhindra allvarlig sjukdom själv - 7 grundläggande tips
 • tänka efter preventivmedel
 • hur defunk din stinkande tonåringar
 • Hur du tar din temperatur hemma
 • hur platsen symptom på Gilberts sjukdom
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com