om oroväckande

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2015-06-23
Människor oroar många olika saker. Att oroa är att frukta en möjlig förekomst eller resultat. En del människor oroar mer än andra. I själva verket verkar det vissa människor föds worriers. Worry kan påverka alla aspekter av en människas liv, inklusive fysiska hälsa. Det är ett hårt vana att bryta

Funktioner

Oroande förbrukar en hel del energi. Det kan lämna dig känslan utmattad och dränerad. Människor som oroar en hel del inte ofta få en god natts sömn. De kan inte sova på grund av deras sinnen är upptagna. De kastar och vänder större delen av natten, och om de slutligen somnar det är dags att vakna.

Identifiering

Kronisk worriers saknar i regel ett sinne för humor, är nervös, kan inte slappna av och inte vet hur man har roligt. De går igenom hela proceduren levande men är inte riktigt levande. De är desperat försöker kontrollera deras liv, men de håller på att kontrolleras av rädsla för framtiden. I själva verket är de slavar att frukta, som är den drivande kraften bakom oro.

Typer

Så vad gör alla dessa worriers oroa sig för? Folk oroliga för sina jobb, relationer, ekonomiska problem, hälsa, barn, familj och bara om något annat de kan tänka på. Oroande drabbar inte bara vuxna. Barn och tonåringar oroa också. Vuxna tror ofta att barnen inte har något att oroa sig för, men det är inte sant. De oroar sig för att gå i skolan, skaffa vänner, glädjande sina föräldrar och /eller vänner, passerar tester, ger bra resultat i idrott och andra aktiviteter. De oroar sig för vuxna problem, också, som märkte sina föräldrar bråkar eller veta att det finns problem med att betala räkningarna.

Effekter

En del människor oroar sig sjuk, eller åtminstone de tror att de gör. Människor som ständigt oroar sig för sin hälsa kan bli hypokondriker-människor som tror att de har sjukdomar. De kan tro det så starkt att de faktiskt uppenbara fysiska symptom, även om tester visar är det inget fel. Inte varje person som oroar blir en hypokondriker. Men kronisk oroande kan påverka ens fysiska hälsa och välbefinnande.

Funktion

Eftersom människor började utveckla ett intresse för positivt tänkande, har det sagts att tankar är också energi. Vad vi fokuserar vår energi på är vad vi dra in vår erfarenhet. Många tror att universum är ett oändligt förråd av utbudet för alla. Våra tankar går ut till universum som leverans begäran att fylla. Universum förutsätter att vad våra tankar är fokuserade på är vad vi vill, och så att det fyller ordning. Ju mer vi oroa sig, desto mer universum ger oss att oroa sig för. Om det finns någon sanning i ett sådant system, det är ganska ironiskt.

Betydelse

Worry inte uträtta något. Den har inga positiva egenskaper. Oroande gör inte vår rädsla att försvinna, inte heller gör dem lättare att hantera. Oroande kan vara en del av människans natur, men det är en del vi kan göra utan. Tala om för folk att inte oroa är ungefär lika meningslöst som att oroa sig, eftersom de fortfarande kommer att oroa sig.
Hur övervinna orolig? Det är inte lätt. Kanske det är där tron kommer in-inte nödvändigtvis en religiös tro, men tro på dig själv och tro på det positiva. Lite tro och en positiv attityd kan vara rätt ingredienser för att bota det onda i oro.

Previous:nothing Next:Hur kontaktlinser stanna på plats?

Relaterade artiklar


 • om löss
 • hur man blir en blodgivare
 • hur du kan förbättra din kost genom att ändra mjöl du använder!
 • hur du smärtfritt ta bort en spillra du inte kan se
 • hur du väljer ett tygkasse för matinköp
 • hur man undviker en tonårsgraviditeter
 • hur man avgör om kroppen lukt beror på ett medicinskt tillstånd
 • Att packa till sjukhuset när man har en baby
 • hur man känner igen symptomen på perimenopause
 • hur man bli gravid efter p-piller
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com