om riskerna med laser hårborttagning

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-06-14
Laser hårborttagning är generellt en säker procedur. Riskerna är lyckligtvis sällsynta, men alla som funderar på laser hårborttagning bör veta vad dessa risker. Att veta vad man ska leta efter i en laser hårborttagning klinik kan göra skillnaden mellan en katastrofal upplevelse och en trevlig

Effects

Laser hårborttagning kan utan tvekan vara en livsförändrande upplevelse för vissa människor. Kvinnor som har medicinska tillstånd som orsakar oönskad hårväxt är ett bra exempel. Laser hårborttagning kan ge upp till ett år eller ännu längre om hårlöshet och för många det är värt det höga priset.

Funktioner

Ljuset som används i laser är utformad för att erkänna pigment i håret. Mycket ljushyade människor med mörkt hår kommer att svara bäst på laser hårborttagning. Lasrar kan ställas in på olika inställningar, bestämma mängden ström som används för att zappa håret. En professionell som är grundligt utbildad vet baserat på din hud och hår typ vilken inställning bör användas.

Fakta

Laser hårborttagning är mer riskfyllda för mörkhyade människor. Tyvärr finns det inga normer för laser hårborttagning kontor för att bli licensierad att utföra laser hårborttagning. På grund av detta, i vetskap om kunskapsnivån för den tekniker som kommer att utföra laser hårborttagning är mycket viktigt. Brännskador är de vanligaste riskerna för laser hårborttagning, och medan de är oftast lindriga, har det förekommit fall av svåra brännskador. Skrovlig och skrämma i huden finns också risker förknippade med laser hårborttagning. Lightening och mörkfärgning av huden är också möjliga.

Missuppfattningar

shoppa runt för de lägsta priserna för laser hårborttagning är inte alltid den bästa planen. Du får vad du betalar för gäller hela laser hårborttagning. Tvärtemot vad många tror, är laser hårborttagning inte alltid permanent. Varje sann professionell kommer att bekräfta detta. Nya hårsäckar kan utvecklas när som helst, vilket gör det omöjligt för en hårborttagning metod att verkligen vara permanent. Med alla säkrare och mycket billigare alternativ till laser hårborttagning, det faktum att det inte är permanent bör övervägas. Man trodde också att afro-amerikanska människor inte kan dra nytta av laser hårborttagning. Även om det är mer riskfyllda, har lasrar tagits fram som vanligtvis säkra för svart hud.

Typ

Det finns olika typer av lasrar för laser hårborttagning. YAG är speciellt utformad för garvade eller mörk hud. Ruby är den lättaste hud, medan alexandrit och diod är både för ljus hud. Den som gör en förfrågan om laser hårborttagning bör bekräfta att rätt laser för deras hudtyp används. Användning av en riktig laser av en kunnig tekniker kommer att kraftigt minska riskerna för den som överväger laser hårborttagning.

Previous:nothing Next:om PMS uppblåsthet

Relaterade artiklar


 • hur du kan hjälpa ditt barn övning med en studsmatta
 • hur man säkert ta ut något i ögat
 • hur man gör en ny vana pinne
 • Hur identifiera trast mun
 • hur lätt ont i ryggen när man är gravid
 • hur man håller varmt i kallt väder
 • hur man kan bli av möss i ditt hem
 • hur att hålla sig frisk som en tonåring
 • hur man hanterar en baksmälla
 • hur man identifierar omphacele
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com