om sjukförsäkring för gravida kvinnor

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-06-07
Mödravård är en av de viktigaste aspekterna av att ha en baby. Sund tillväxt är viktig för barnet från tiden för befruktningen. En hälsosam mamma hjälper till att uppnå detta. Med de stigande kostnaderna för sjukvård, är det viktigt att gravida kvinnor har en sjukförsäkring för att säkerställa att barnet och mamman får ordentlig vård under och efter graviditeten

Fakta

I Amerika, en av fem kvinnor inte har någon sjukförsäkring. Som uppgår till över 17 miljoner kvinnor. Tretton procent av kvinnorna som blir gravida varje år har inget sjukförsäkring. De flesta försäkringsbolag anser graviditet ett befintligt skick. Inte alla män utan sjukförsäkring berättigade till statliga program

Riskfaktorer

Riskerna med att inte ha sjukförsäkring före och under graviditet är: inte ha försäkring före befruktningen kan hålla dig från att ha försäkring under graviditeten. inte har tillgängliga resurser för korrekt mödravård, att inte få ordentlig mödravård kan leda till låg födelsevikt och andra hälsoproblem för barnet, och inte få ordentlig mödravård kan leda till hälsoproblem för modern under eller efter graviditeten.

Fördelar

Den viktigaste fördelen med att ha sjukförsäkring innan en graviditet är att ha de tillgängliga resurserna för ordentlig mödravård. De flesta fosterskador uppträder under de första veckorna av graviditeten, men om mamman är emot mödravård redan innan befruktningen, kan riskerna för fosterskador minskas. En annan fördel är att kompensera för stigande sjukvårdskostnader. För många människor är även kostnaden för väl checkups utom räckhåll utan försäkring. Ha försäkring under graviditeten kan du få den bästa vården för både dig och ditt barn.

Identifiering

Det finns flera typer av försäkringar tillgängliga för gravida kvinnor. De flesta arbetsrelaterade meddelat försäkring planer täcka kostnaderna för graviditet om den gravida mamman är täckt före befruktningen. Detta är den idealiska situationen. Det finns dock lösningar för 13 procent av gravida kvinnor i Amerika utan försäkringsskydd.
statligt finansierade Försäkring-Medicaid är ett program som ger medicinsk vård för familjer med låga inkomster. Medicaid ger stöd för barn, personer med vissa sjukdomar och sjukdomar och gravida kvinnor. Medicaid-program är ett statligt drivna program och täckning kan variera från stat till stat. Det finns också vissa kriterier som behöver uppfyllas, t. ex. inkomster. Detta kan också variera från stat till stat. Om du blir gravid och har ingen försäkring, har din lokala hälsodepartementet vanligtvis information om de Medicaid program som finns tillgängliga i ditt tillstånd.
rabatt planer-Om du inte har försäkringsskydd och inte uppfyller kraven för program regering hälsa, kan rabatt hälsoprogram hjälpa dig att spara pengar på dina medicinska räkningar är kopplad till ditt allmänna hälsotillstånd, såväl som din hälsa under graviditeten. Varje plan är olika, med olika månadsavgifter och olika besparingar belopp. Med några planer, kan du spara upp till 60 procent från din sjukvård. Var noga med att jämföra olika planer att hitta en som fungerar för dig.

Betydelse

med adekvat vård under graviditeten kan innebära skillnaden mellan att ha ett friskt barn och en som kämpar med hälsoproblem under hela hennes liv. Självklart vill du det bästa för ditt barn, och se till att du har en sjukvårdsförsäkring så att du kan ge ditt barn med den friskaste start i livet är en av de viktigaste besluten du kommer att göra som förälder. Före befruktningen, bör du börja prenatal besök och vara så friska som möjligt. Forskning de alternativ som finns till dig så att du kan ge dina barn den bästa möjligheten för henne-kärleksfull omsorg från första stund.

Previous:nothing Next:Hur återger bakterier i mag-tarmkanalen?

Relaterade artiklar


 • hur man bästa sättet att korrigera din syn när du simmar
 • hur man kan bli av mjölkskorv
 • hur man underhåller friska leder
 • hur man ger en sensuell ryggmassage
 • hur man kan hantera Klinefelters syndrom
 • hur man ska behandla köldskador
 • hur man kan minska en feber mormor väg
 • hur man förlora övervikt efter graviditet
 • hur man förebygger liktornar
 • hur du skyddar din hud
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com