om surrogat föräldraskap

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-06-14
Att bli surrogatförälder är ett underbart sätt att hjälpa ett par med fertilitetsproblem att bli föräldrar. Surrogates är också kompenseras för sin tid i siffror upp till tiotusentals. Surrogate föräldraskap är inte för alla, dock, och kvinnor bör väga alla de risker och eventuella komplikationer innan de accepterar att bli en surrogatförälder

Missuppfattningar

Det råder viss förvirring kring ämnet surrogat föräldraskap. Några vanliga missuppfattningar om surrogat föräldraskap innebär ekonomisk ersättning, hur en surrogatförälder matchas med ett par, och hur lätt processen är för en kvinna. Vissa surrogatföräldrar också felaktigt tro att de ger upphov till ett parets barn och kan aldrig varit med i föräldrarnas eller barnets liv igen.

Fakta

En surrogatförälder hjälp är anlitad av ett par som inte kan få barn naturligt eller genom fertilitetsbehandlingar som in vitro-fertilisering eller hormonbehandling. Den surrogatförälder hyrs för hennes sköte, där hon kommer att bära parets baby sikt.
En surrogatförälder har möjlighet att vara en del av en familjs liv i flera år efter förlossningen. Det är inte som antas, där alla rättigheter till kommunikation är övergiven. Surrogatföräldrar uppmanas att hålla kontakt med familjen efter födseln och blir ofta en viktig del av familjen.
Ekonomisk ersättning för surrogat föräldraskap beror på en rad faktorer, bland annat ditt tillstånd, hur många gånger du har en surrogatförälder och hur många barn du bär för familjen. Ersättningen beror också på om du går genom ett kontor eller lokalisera ett par privat. ersättning för surrogat föräldraskap vanligen varierar från $ 20,000 till $ 40. 000. Medicinsk och resekostnader vanligen betalas av byrån eller av föräldrar.
Surrogatföräldrar kan hitta ett par som behöver hjälp organ för surrogat föräldraskap. Många byråer låta surrogatförälder att välja ett par snarare än att tilldelas en. Ett litet antal myndigheter tilldela par att surrogatmödrar. Om en surrogatförälder beslutar att inte använda en byrå, kan den förälder hitta ett par via annonser eller word-of-mouth. Det kan vara ett par som surrogatförälder vet personligen.
Processen kan ta en emotionell och fysisk belastning på en kvinna. Medan vissa kvinnor anser surrogat föräldraskap till den ekonomiska ersättningen, måste den verkliga emotionella, fysiska och tid engagemang övervägas.

Riskfaktorer

Det finns ett antal risker i samband med ersättning föräldraskap att kvinnor bör överväga innan du blev en surrogatförälder. Den surrogatförälder kommer att behöva genomgå befruktningsbehandlingar att bli gravid och dessa behandlingar är inte alltid lätt och kan ta lite tid. Dessutom, ju äldre surrogatförälder är, desto högre risk graviditeten kommer att ha
De flesta organen kommer skärmen till kvinnor som är feta, rökare, alkoholister och missbrukare, eftersom dessa utgör stora risker för en hälsosam graviditet.
Det finns också alltid en risk för missfall eller beslutet att avbryta graviditeten, och surrogatförälder måste förbereda sig känslomässigt för denna möjlighet.
Kvinnor kan vara i riskzonen för postpartum depression efter förlossningen, och det känslomässiga berg-och dalbana kan förvärras av paret ta deras nya baby bort från surrogatförälder. Tyvärr har det förekommit fall där surrogatförälder blir så känslomässigt bundna till det nyfödda barnet som hon vägrar att ge upp barnet. Surrogatföräldrar uppmuntras att delta i stödgrupper och rådgivning, samt kommunicera med paret om hur surrogatförälder kan bo involverade i barnets liv.

Fördelar

Det finns också fördelar med att vara surrogatförälder . Ersättningen är oftast generös nog så att surrogatförälder kan leva på det under hela graviditeten, om inte längre. Den surrogatförälder kommer också att få gratis medicinsk vård och behandling. Alla resekostnader vanligen betalas av paret.
Det finns också fördelen att hjälpa ett par bli gravida. Surrogate föräldrar är ibland det enda sättet ett par kan få barn, och surrogatförälder kommer att ha förmånen att hjälpa ett par bilda familj. De obligationer som görs under ett surrogat graviditet kan ibland pågå i livet.

Tidsplan

Tidsramen för att vara en surrogatförälder kan vara så lite som ett år. Detta skulle omfatta att registrera dig med en byrå och /eller lokalisera ett par, som kontrolleras bli gravid och bära barnet att sikt. Tidsramen varierar kraftigt med varje graviditet och beror på en mängd faktorer. Till exempel, om det surrogatförälder har svårt att bli gravida, kommer detta att förlänga tidsramen. Även den tid som investeras i rådgivning före och efter graviditeten kan förlänga tidsramen. Surrogat föräldraskap har möjligheten att bli en livslång strävan om en relation upprätthålls mellan surrogat och familjen.

Previous:nothing Next:Hur fungerar en njure fungerar?

Relaterade artiklar


 • hur man använder mjölk av magnesia
 • hur man introducerar sensorisk integration aktiviteter i klassrummet
 • hur du håller din hud strålande
 • hur man köper destillerat vatten
 • hur man äter soppa om dina händer skakar
 • hur man rensar en mjölk kanalen med hjälp av en bröstpump
 • hur man gör nacken sträcker sig i yoga
 • om Mage
 • hur man kan förebygga och lindra yrsel
 • hur man skall avgöra midjan till hip ratio
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com