Hur PMS orsakar uppsvälldhet?

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2015-07-01
Premenstruellt syndrom (PMS) är en kombination av symptom som kan drabba kvinnor under menstruationscykeln, vilket sker om 28 dagar. Under menstruationen en kvinnas kropp går igenom många fysikaliska och kemiska förändringar som styr denna perioden. Som ett resultat kan vissa kvinnor drabbas av biverkningar påverkar som inkluderar smärta, uppblåsthet och känslomässig stress. För uppblåsthet, många fall av mättnadskänsla eller behålla vatten är ett stort klagomål. PMS kan orsaka uppsvälldhet på grund av de hormoner som är en del av den månatliga menstruationscykeln.

Kemiska produkter i arbetslivet

En kvinnans menstruationscykel kräver verksamheten av hennes kropp kemiska och hormonella nivåer för att framsteg genom en komplett förekomsten av en månatliga reproduktiv fas. Denna fysiologiska förändringar i kroppen kan påverka många kvinnor negativt med tillägg av biverkningar, som kan vara invalidiserande i vissa fall. Uppblåsthet förekommer i många fall av rapporterade fall av PMS i reproduktiv ålder kvinnor i USA. Detta tillstånd resulterar i en fullständig känsla av tarmen utan någon dilatation. Kallas ofta vätskeansamling, det är en direkt följd av höjningen av vissa hormoner som reglerar vattennivån i kroppen. Även uppblåsthet normalt inte orsaka ett funktionshinder i den genomsnittliga kvinnan, är denna känsla av fullkomlighet ett direkt resultat av den ordinarie cykel av en normal reproduktiva systemet.

Hur fungerar uppblåsthet hända?

uppblåsthet under menstruationen orsakas av utsättning av mineralkortikoider, ett hormon som reglerar nivåer i vätska elektrolyter och natrium. När menstruationscykeln skapar ett tillstånd där dessa hormoner inte levereras korrekt eller i lämpliga nivåer, uppblåsthet och vätskeansamlingar inträffar, och den personen kommer att ha känslan och utseendet på anläggningen vatten. När hormoner är de lämnas därhän och resultera i detta tillstånd, kan en del kvinnor att drabbas hårt. Att ha en plan för att försvara sig mot detta villkor är möjligt genom att använda den information du måste skapa en plan för att övervinna de uppblåsta känslan. Genom att kombinera god medicinsk praxis med en hälsosam livsstil kan många av de klagomål från PMS avvärjas. Genom att veta hur kroppen påverkas av en månatlig förändring i hormonnivåerna kan du förbereda sig för förändringen och undvika många av dessa obehag av PMS.

Previous:nothing Next:Hur effektivt är Nioxin?

Relaterade artiklar


 • hur man förebygger hellp syndrom
 • hur man förebygger placenta insufficiens
 • hur man kan stoppa hicka
 • hur man börjar träna yoga efter 50
 • hur man handskas med svettiga bröst (bröst)
 • hur man kan bli av springmask
 • hur man mäter EMF i hemmet
 • hur man kan minska sön känslighet
 • hur du tar bort vax i spädbarn
 • hur du håller din hygienen upp
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com