Hur befruktningen arbete?

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2015-07-05

Vad gör Conception möjligt?

för utformning av en människa att äga rum den första nödvändiga kvalifikationer är den sexuella föreningen mellan två personer, en hane och en tik. Båda måste ha uppnått en ålder av sexuell mognad och båda skall vara fertila. Samkönade kan inte leda till befruktning.

Hur fungerar föreställningen äger rum?

Conception sker genom vaginala samlag. För att befruktning ska ske den kvinnliga måste ägglossning (har ägg släppt och redo för befruktning). När den manliga orgasmer han släpper en liten mängd ejakulat genom spetsen av hans penis och in i slidan av den kvinnliga. Den manliga ejakulatet innehåller miljontals spermier, som färdas genom den fuktiga slemhinnan i slidan, genom livmoderhalsen och in i livmodern. Om några spermier möter kvinnans ägg eller ägg, försöker de att inseminera ägget. När ägget är inseminerats det lämnar in livmoderväggen och börjar snabbt utvecklas till ett foster. Denna utvecklingsprocess tar vanligtvis ungefär 9 månader, som avslutades i födseln.

Kan befruktning Happen på andra sätt?

vaginala samlag är inte det enda sätt på vilket befruktning kan ske. All kontakt mellan mannens sädesvätska och en kvinnlig vagina område kan leda till graviditet. Även sådana fall är sällsynta, är det möjligt. Likaså har modern teknik lett till tillkomsten av "provrörsbarn". Denna term har fått sitt namn från det faktum att uppfattningen nu kan ske på konstgjord väg, med hjälp av lab-utrustning. För att göra det fertiliteten läkarna ta mannens sädesvätska, hitta sperma på en mikroskopisk nivå och sedan implantat spermier manuellt in i en kvinnlig ägg att befrukta den. När detta är gjort ägget kan implanteras i kvinnans livmoder, vilket resulterar i befruktning. Användningen av fertilitet droger är också ofta inblandade i detta förfarande för att kontrollera att det finns ett stort utbud av ägg att vara konstgjort befruktade.

Previous:nothing Next:om medicinsk information om muskelsystemet

Relaterade artiklar


 • Hur Håruträtare arbete?
 • hur man kan bli av fotsvamp
 • hur man tar hand om barn med kroniska sjukdomar
 • om olika typer av specialister
 • hur man kan anpassa verksamheten för att uppmuntra små använda motoriska
 • om ryggmusklerna
 • frågor att ställa när man väljer en barnläkare
 • Hur sova med en snarkning make
 • hur man håller en skärbräda bakteriefria
 • hur man kan spara på din vårdkostnader
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com