gör öl gör håret friskare?

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2015-07-04

Hur Beer fungerar på ditt hår

Om du tittar i hälsa och skönhet tidskrifter, hittar du många hopkok för tvätt och konditionering håret. En välkänd ingrediens är öl. Det verkar som det protein i malt och humle i öl päls, reparation och fylla på håret vilket gör det mjukt och glansigt. Det finns för-och nackdelar om huruvida öl verkligen gör ditt hår friskt, men många back-to-naturintresserade är överens om att det fungerar för konditionering och påfyllning ditt hår.

Öl som ett balsam

Det finns ett antal recept för öl används som ett balsam. En som fungerar bra är följande: Blanda en tesked av jojobaolja och en kopp varm öl. Tvätta håret som vanligt och skölj väl. Häll blandningen av öl och jojobaolja i håret. Massage igenom det. Låter du det stå några minuter och skölj sedan med varmt vatten. Ölet lägger kroppen och jojobaolja ger glans.

Öl som läggningsvätska

Öl sprayas i håret innan styling kommer att arbeta som en inställning gel skapa en beläggning på håret axlar. Spraya det i håret efter schamponering men före torkning. Ställ håret som vanligt. Ölet kommer att ge håret vitalitet och håll.

Öl som schampo

Hemlagad öl schampo är lätt att göra. Börja med ett milt schampo. Häll en kopp av den i en plast sprutflaska. Värm en och en halv koppar öl i en kruka. Koka upp och värme tills öl minskar till en fjärdedel kopp. Kyl öl och lägga till den i schampo. Skaka för att blanda till det. Använd en liten mängd för att tvätta håret och skölj väl. Ölet kommer att ge håret glans och studsar. Förvara schampo i kylskåp.

Friskt hår tips

Öl kommer att fylla håret och ger det vitalitet, men en hälsosam kost är viktigt att friskt hår. Drick mycket vatten för att hålla håret silkeslent. Ät protein för att stärka hår och stoppa delning. Inkludera järn att transportera syre till hår och zink för att bygga hår protein. Koppar kommer att optimera hårfärg, och vitamin A kommer att hålla hårbotten frisk, medan Vitamin B-och C kommer att hjälpa hårväxt och färg.

Previous:nothing Next:Varför svettas så mycket?

Relaterade artiklar


 • hur du skyddar dig från matförgiftning
 • hur man förebygger svamp stinka.
 • om att få D-vitamin från solen
 • hur man säkert ta amoxicillin under graviditet
 • hur man passar i kondition med lätta övningar
 • Hur oroande påverkar hälsan?
 • hur man använder huskurer mot bihåleinflammation
 • behandla en kall under graviditeten
 • hur man ökar självkänslan
 • hur man gör Nyttigare skollunch
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com