hur fungerar sko luftrenare?

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2015-07-08

Finns det olika typer av skor luftfräschare?

Även om det inte finns alltför många olika sko fresheners på marknaden idag finns det två olika typer av sko fresheners. Vissa sko fresheners arbete genom att absorbera foten lukt och annat arbete genom att dölja det. Vissa produkter, naturligtvis, kombinera båda metoderna för att försöka bekämpa kränkande mul lukt från båda håll.

Hur Absorberande Shoe luftfräschare Arbete?

Den process som ligger till grund absorberande sko fresheners är relativt enkel. Absorberande sko fresheners är placerade inuti skon, vanligen i form av en sula, och innehåller en mycket absorberande material av något slag.
Det material som vanligen används i denna ansökan är aktivt kol. Som mul lukt utgår från fötterna med aktivt kol absorberar dålig lukt mycket det sätt som en svamp suger åt sig vatten. Aktivt kol kan absorbera en stor del av lukt och sådana fresheners sko kan bäras i månader i taget och vara effektiv.

Hur Maskering Shoe luftfräschare Arbete?

Maskering sko fresheners fungerar genom att frigöra sina egna, mer behaglig lukt. Den doft som frigörs genom skon luftrenare är vanligtvis en behaglig doft, t. ex. pepparmynta eller kanel, och den släpps i en stark koncentration. Förhoppningen är att doften av maskering skon luftrenare kommer övermanna obehaglig lukt foten. Den här processen fungerar ungefär på samma sätt som de konventionella rum luftrenare göra.

Vilken typ av sko freshener som är mest effektiv?

Sko fresheners som kombinerar båda metoderna, både absorberande och maskering kvaliteter, i allmänhet fungerar bäst. Men, om man skulle plocka en sko luftrenare med endast en aktiv metod skulle det förmodligen vara bäst att välja ett absorberande sko luftrenare. Inte nog med att de håller längre, men också bekämpa mul lukt vid källan, i stället för att försöka täcka att obehaglig lukt med en annan, starkare doft.

Previous:nothing Next:om amning kuddar

Relaterade artiklar


 • hur man köper receptbelagda läkemedel i Mexiko
 • tips för att sluta röka
 • Hur du tar hand om ditt ansikte
 • hur man blir en före detta rökare
 • att bota manlig svampinfektion - jäst infektion hos män - behandla manliga svampinfektion
 • om barnneurolog
 • hur man handskas med den första månaden av nya moderskap
 • hur man gör Nyttigare skollunch
 • hur att hålla sig frisk under klimakteriet
 • hur du torka håret i bra sätt?
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com