om amning kuddar

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2015-07-08
För en mamma ska lyckas ammar sitt barn, har hon att vara bekväm. Om en mamma ammar upprepade sitt barn i en position som är obehagligt det kan orsaka migrän, nacke och axlar eller rygg stam, och till och med såriga bröstvårtor. Med hjälp av en vårdcentral eller amning kudde kan hjälpa en mamma nå en bekväm ställning för att sjuksköterskan hennes baby-hålla dem både frisk och lycklig

Funktioner

Amning kuddar kommer i många former, storlekar, former och material. "C" Design är vanligast-det koppar mammas kropp för att hjälpa barnet position som han sjuksköterskor. Denna konstruktion hjälper baby mamma läge så korrekt spärren-on kan uppnås och mamma kan bo bekvämt. "C" design kan köpas som en kudde eller som en uppblåsbar modell-som skulle bli stor på språng. Beakta att omvårdnad ibland kan vara rörigt affärer. När shopping för en ammande kudde, välj den stil och material som kommer att rengöra enkelt och sitter bekvämt.

Missuppfattningar

Inte varje omvårdnad kudden passar alla barn och mor. Om kudden inte är tillräckligt stor kommer den att stödja inte mamma tillräckligt och hon är sannolikt ont och obehagligt och kan ge upp omvårdnad. Om det är för stort mamma kan känna trångt och inte som i kontrollen av utfodring. Prova olika storlekar och former för att se vilket som passar dig och ditt barn bäst.

, Med bara en amning kudde kanske inte är tillräckligt. En amning kudde syftar till att få barn stöd och en bra utfodring position, men mamma kommer sannolikt att behöva stöd för ryggen och armbågar och en pall under fötterna för att känna sig bekväma.

Betydelse

Många kvinnor lider av ömma bröstvårtor under amning-som ofta orsakas av felaktig spärr-on. Att få barnet att spärren på ett korrekt sätt tar tid, tålamod och korrekt placering. Med hjälp av en amning kudde korrekt kommer sannolikt att bidra mamma få sitt barn i en bättre position för vård och kommer sannolikt att minska risken för ömma bröstvårtor, vilket också kommer att hålla mamma glad och vård längre.

Fördelar

Ammande en barn kan vara hårt arbete. Att se Mamma är så bekvämt som hon kan vara är viktigt. Amning kuddar kan vara en del av lösningen för att hjälpa mamma att uppnå komfort som hon sjuksköterskor hennes barn. Efter att ha barnet med stöd av en amning kudde hjälper barnet Mamma position exakt för korrekt spärren på och mindre obehag och ömma bröstvårtor. Glad mammor göra lycklig bebisar.

Varning

Mammor för tidigt födda barn eller barn som är små kan konstatera att ett ammande kudde inte låna tillräckligt med stöd under barnets för en bekväm ammande ställning. Fråga din amning konsult eller vårdgivare hur man säkert använda extra kuddar med din amning kudde innan du gör det.

Barn får så småningom stora nog att användningen av en ammande kudde för amning inte längre behövs. Mammor ofta använder sig av ammande kuddar att stötta barnet upp i sittande ställning. Kom ihåg att aldrig lämna barnet utan uppsikt i denna position som en kvävning fara föreligger.

Previous:nothing Next:om permanent invaliditet





Relaterade artiklar


 • hur man läser ett test bmp blod
 • hur man skär ner på dricka
 • hur man väljer rätt hemtjänst anläggning för seniorer
 • hur till återvinna efter förlossningen
 • hur man kan bli av psoriasis under naglarna
 • hur man identifierar placenta previa
 • hur man kan förebygga intrauterin tillväxthämning
 • hur man identifierar primär hypersomni
 • hur man skapar ett blad medicin påminnelse
 • hur man hittar lösningar för en sinus-infektion




  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com