om permanent invaliditet

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2015-07-08
Bestående kan innebära påfrestningar på de funktionshindrade och deras familjer. Den handikappade kan ha särskilda behov, till exempel en vaktmästare. Några av dem som har ett permanent funktionshinder föds med sjukdomen, medan andra förvärva ett handikapp under loppet av en livstid. Även försäkringsbolagen definiera de olika typer av funktionshinder, enas de om att inte alla funktionshinder är skapade lika

Identification

En permanent invaliditet är förlusten av en eller flera kroppsdelar eller funktioner och väntas pågå till den persons livstid. I motsats till andra typer av funktionshinder, är ett permanent funktionshinder utan dödlig utgång men väntas förbli den samma eller förvärras under resten av en människas livstid.

Missuppfattningar

Några av dem som har ett permanent funktionshinder kan ha en chans att återuppliva eller återfå vissa funktioner med ny teknik eller förskott medicin. Däremot de som mottager dessa tekniker eller förskott inte alltid dra nytta av dem och ibland resultera i ytterligare fel eller medicinska problem.

Effekter

Effekterna varar till en person med funktionshinder och deras familjer. Kostnaderna för hälso-och sjukvård begränsa familjens förmåga att betala för tjänster. De som förlitar sig på extra hjälp från federala eller statliga fonder ofta får låg kvalitet i hälso-och sjukvård, och det finns inte många vårdgivare villiga att acceptera offentliga medel.

Typer

Varje del av kroppen eller funktion Kroppen har förmågan att fel, och de med oåterkalleliga fel är permanent funktionshindrade.

Överväganden

En permanent funktionsnedsättning ofta hindrar en persons förmåga att skaffa förvärvsarbete. En annan typ av permanent funktionsnedsättning är tillfällig total funktionshinder, vilket är en förlust av användning eller minskad användning av en kroppsdel eller en funktion, men personen kan fortfarande få förvärvsarbeta någon gång under sin livstid, även om det innebär en annan typ av arbete.

Funktion

Försäkringsbolag och lagen använda ett kooperativ terminologi för att skilja olika funktionshinder. Dessa definitioner hjälpa försäkringsbolagen att bedöma bidragen, täckning och riskerna med varje stödmottagare, och lagen använder dessa framstående villkor att försvara funktionshindrades rättigheter och täckning.

Förebyggande /Lösning

Även om vi inte kan förhindra alla funktionshinder, vi kan leva en hälsosam livsstil och garantier användning i arbete och lek. Med prenatal vitaminer och följande läkare order kan förhindra fosterskador och skapa en hälsosam miljö för barn att växa.

Previous:nothing Next:Vad är funktionen i tunntarmen?

Relaterade artiklar


 • fakta om blåsor
 • Hur får man en god natts sömn
 • hur man använder avslappning under förlossning
 • hur man hanterar matstrupen sjukdomar
 • Hur får man en kirurgisk abort
 • hur man identifierar fonologiska störning
 • hur man kan bli av huvudlöss och hålla den borta!
 • hur man kan stimulera amning
 • hur man kan förebygga havandeskapsförgiftning
 • hur man äter soppa om dina händer skakar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com