Hur man avgör om knä bandet kirurgi är rätt för dig

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-04-17
Lap bandet kirurgi är ett sätt att bli av med övervikt och starta en hälsosam livsstil. I detta förfarande är en liten del av magsäcken bundna med ett band. Om du gör minskar så födointag och ökar den tid det stannar i magen. Lap bandet kirurgi är mindre skarp än andra metoder för viktminskning eftersom den inte kräver några tarmar som ska passeras. Plus, det är helt reversibla. Följ dessa steg för att avgöra om knä bandet kirurgi är rätt för dig
1.
Betrakta denna operation bara om du är dubbelt din idealvikt eller åtminstone är överviktiga med 100 kg.
2.
Kom ihåg att du behöver vara minst 18 år för att vara berättigad till knä bandet kirurgi och helst bör du inte ligga mer än 55.
3.

Observera att denna operation är avsedd för personer som har varit överviktig i över 5 år, trots uppriktiga försök att gå ner i vikt.
4.
Observera att denna operation är rätt för dig endast om din fetma beror inte på någon annan allvarlig sjukdom att du kanske lider av.
5.
Observera att du måste vara känslomässigt och fysiskt stabilt för att hantera operationen. Troligtvis bör du inte ha några allvarliga sjukdomar och bör inte benägna till depression. Kom ihåg, det tar tid att återhämta sig från denna operation, både mentalt och fysiskt.
6.
Besök bloggar och personliga hemsidor för personer som genomgått kirurgi knä bandet. Lära av deras erfarenheter. Inte bara kan du identifierar dig med dem kommer deras berättelser hjälpa dig att avgöra om du tar rätt steg.
7.
Lär dig hur du behöver ändra din livsstil innan genomgår kirurgi knä bandet. Du måste skära ner eller sluta röka och dricka alkohol för att förbereda dig, både för kirurgi och återhämtning.
8.
Är du beredd att göra stora förändringar i din livsstil efter operationen? Du måste göra väsentliga förändringar i dina matvanor, upprätthålla en övning schema och övervakas kontinuerligt av din läkare för en mycket lång tid.
9.
Ha realistiska förväntningar på operationen . Du kanske inte får exakt effekter du vill. Kom ihåg att diskutera med din kirurg om hur ditt utseende kommer att förändras och om du kommer att bli bra med det.
10.
Konsultera en kirurg och diskutera din sjukdomshistoria. Låt dem göra det slutliga samtalet. Också klargöra eventuella tveksamheter som du kan ha om operationen.


Previous:nothing Next:hur du hittar den bästa bariatric kirurgen

Relaterade artiklar


 • hur du hittar den bästa bariatric kirurgen
 • Hur man avgör om knä bandet kirurgi är rätt för dig
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com