hur betala för kirurgi för viktminskning

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-04-26

Du kan betala för överviktsoperationer antingen genom att hävda för försäkringar eller betala själv. Komma försäkring för viktminskning kirurgi inte är möjlig, men eftersom vissa försäkringsbolag inte täcker det. Följ dessa steg för att ta reda på hur att ansöka om täckning eller för att finansiera det på egen hand
1.
Få information om din operation kostnader från din läkare eller kirurg. Fråga dem om det faktiska beloppet som kommer att faktureras till ditt försäkringsbolag.
2.
Kontakta försäkringsbolaget och låt dem veta att du kommer att behöva operation. Du måste få klartecken från dem först-vad de kallar ett godkännande i förväg-Om de kommer att täcka dig. Försäkringsbolaget kommer inte att betala för kirurgi utan rätt pappersarbete på plats innan det händer.
3.
Se till att din kirurg eller läkare har alla nödvändiga uppgifter och handlingar redo att ge försäkringsbolaget om bevis för ditt hälsotillstånd.
4.
Om du nekas täckning, kan du överklaga. Skriva och skicka ett överklagande brev undertecknat av din läkare eller kirurg. Det finns en möjlighet att överklagandet kommer att ses över och den fordran kommer att betalas. Däremot kan försäkringsbolaget vägrar fortfarande.
5.
Betala för din operation själv om din försäkring inte täcker det. Du kan betala med kreditkort, göra ett engångsbelopp eller ta lån från finansiella institutioner för att stödja kostnaden.
6.
Förhandla med kirurgen att se om du kan betala i omgångar . Detta kommer att minska bördan av att arrangera för en enorm summa pengar direkt.

110514353.pdf 110514435.pdf

Previous:nothing Next:hur du tar bort ett varv band efter operationen

Relaterade artiklar


 • hur du hittar den bästa kirurgen lap band
 • hur du tar bort ett varv band efter operationen
 • hur man hittar kirurgi för viktminskning resurser
 • hur man kan kontrollera om en bariatric kirurg rekord
 • hur man hittar de mest prisvärda kirurgen lap band
 • hur du hittar den bästa bariatric kirurgen
 • hur man hittar knä resurser band kirurgi
 • hur betala för kirurgi för viktminskning
 • Hur man avgör om knä bandet kirurgi är rätt för dig
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com