hur du hittar den bästa bariatric kirurgen

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-04-17
Utför någon operation är betydande. Kirurgi för viktminskning är särskilt livsförändrande. Därför är det viktigt att du har den bästa bariatric kirurgen, som du kommer att träffa långt efter, och innan, din operation. Följ dessa steg för att hitta den bästa bariatric kirurg för dig
1.
Sök på nätet för en bariatric kirurg. Använd sökord som "överviktiga" och "kirurg. " Använda olika kombinationer av sökord för bästa resultat. Kontrollera alla länkar som visas på resultatsidan. Gör en lista över alla läkare som du hittar i ditt område.
2.
Kontrollera alla uppgifter om de kirurger som du gillar. Obs all tillgänglig information på nätet om dessa kirurgerna. Gör en kort lista med tre eller fyra kirurger som verkar ha alla de kvalifikationer som du vill.
3.
Kontrollera att läkarna på listan är board-certifierade. Kontrollera American Society for Bariatric Surgery (ASBS) hemsida för mer information (se Resurser nedan). Du kan även besöka ditt lokala bibliotek för att få listan över styrelse-legitimerade läkare.
4.
Kom ihåg att styrelsen certifiering kräver att kirurgen går igenom en rigorös läroplan. Varje kirurg måste utföra minst 100 fetma verksamhet och måste fungera som främsta kirurg i minst 51 procent av dem operationer.
5.
Besök American Medical Association (AMA) hemsida hitta den biografisk information om din kirurg. AMA ger denna information om alla fyra läkare för $ 60.
6.
Plan bra för knä bandet kirurgi, som är laparoskopisk eller minimalt invasiva. Var noga med att kontrollera antalet eller laparoskopisk kirurgi din kirurg har gjort. Besök Society of Laparoskopisk Surgeons (SLS) hemsida för att få mer information om din kirurg (se Resurser nedan).
7.
Få information om varje kirurg tidigare fall, inklusive kontaktuppgifter patienterna han eller hon arbetat med. Prata med dem för att ta reda på hur nöjda de är. Också fråga dem om före och efter operationen tjänster kirurgen tillhandahålls.
8.
Välj en kirurg som uppfyller alla dina krav. En kirurg som anställer en dietist på personal är också ett plus, eftersom din operation kräver att du arbetar med en dietist resten av ditt liv.

Tips och varningar


 • Besök bloggar och webbplatser för människor som har tagit upp kirurgi knä bandet. De kan innehålla referenser eller rekommendationer för kirurger tillsammans med sina berättelser.


 • Previous:Hur man avgör om knä bandet kirurgi är rätt för dig Next:nothing

  Relaterade artiklar


 • hur du tar bort ett varv band efter operationen
 • hur man vet fördelarna med kirurgi för viktminskning
 • hur betala för kirurgi för viktminskning
 • hur du hittar den bästa bariatric kirurgen
 • hur man kan undvika komplikationer efter hysterektomi operation
 • hur man vet riskerna med kirurgi för viktminskning
 • Hur man avgör om knä bandet kirurgi är rätt för dig
 • hur man byter en blöja i en bil
 • hur man hittar kirurgi för viktminskning resurser
 • hur man byter en blöja på ett plan
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com