hur du hittar den bästa kirurgen lap band

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-04-22

Planerar du på att få en operation knä band och vill vara säker på att du väljer den bästa kirurg? Du kan använda Internet för att få veta mer om varje kirurg intyg och bakgrund och detta kan hjälpa dig att avgöra vem som är bäst kirurgen är för dig. Följ dessa steg för att hitta den bästa kirurgen knä band
1.
Gå online och söka efter knä bandet kirurg. Använd sökord som "lap band" och "kirurg. "Använd olika kombinationer för att få bästa resultat. Kontrollera alla länkar som visas på resultatsidan och gör en lista över alla läkare som du hittar i ditt område.
2.
Kontrollera alla uppgifter om de kirurger som du finner lämplig. Observera all tillgänglig information på nätet om kirurgen. Försök att begränsa listan till tre eller fyra kirurger.
3.
Kontrollera om läkare på din lista är certifierad. Kontrollera den officiella portalen för American Society for Bariatric Surgery (ASBS) (se Resurser nedan). Prova ditt lokala bibliotek, liksom, en lista över certifierad läkare.
4.
Kom ihåg att styrelsen certifiering kräver kirurgen att gå igenom en rigorös läroplan. Varje kirurg måste utföra minst 100 fetma verksamhet och måste fungera som främsta kirurg i minst 51 procent av dem operationer.
5.
Besök American Medical Association (AMA) webbplats ( se Resurser nedan) för att hitta biografisk information om din kirurg. AMA ger denna information till alla fyra läkare för $ 60.
6.
Kom ihåg att knä bandet kirurgi är en laparoskopisk metod. Var noga med att kontrollera antalet eller laparoskopisk kirurgi varje kirurg har genomförts. Besök Society of Laparoskopisk Surgeons (SLS) webbplats för att få information om varje kirurg (se Resurser nedan).
7.
Få information om varje kirurg tidigare fall. Få kontakter för dessa patienter från honom och kontakta dem. Prata med dem och kontrollera deras tillfredsställelse nivå. Också fråga dem om före och efter operationen tjänster som tillhandahålls av kirurgen.
8.
Leta efter en kirurg som tillhandahåller uppföljande vård och har en dietist på personalen.
9.
Besök bloggar och webbplatser av olika personer som har opererats knä bandet. Använda sina erfarenheter för att göra ditt beslut.
10.
Baserat på all din forskning och bevis för den kirurger, väljer en kirurg att utföra din operation.

000513415.pdf 000513431.pdf 000513513.pdfPrevious:nothing Next:hur man hittar de mest prisvärda kirurgen lap band

Relaterade artiklar


 • Hur man avgör om knä bandet kirurgi är rätt för dig
 • hur man hittar de mest prisvärda kirurgen lap band
 • hur du hittar den bästa bariatric kirurgen
 • hur du hittar den bästa kirurgen lap band
 • hur man kan kontrollera om en bariatric kirurg rekord
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com