hur man hittar kirurgi för viktminskning resurser

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-04-24

Funderar du på kirurgi för viktminskning? Som med alla operationer, det finns mycket att upptäcka och lära sig om för att fatta ett välgrundat beslut. Följ dessa steg för att lära sig så mycket du kan innan du gör några beslut
1.
Bedöm ditt problem. Detta hjälper dig att välja vilket förfarande du vill utreda vidare. Det första stället att gå till din personliga läkare. De kan prata med dig specifikt om din unika situation och peka dig mot en del resurser som kan besvara några av dina grundläggande resurser.
2.
Gå online och leta efter olika typer av kirurgiska ingrepp mot övervikt. Skriv in sökord som "Bariatric kirurgi", "överviktsoperationer resurser" eller "fetmakirurgi. " Kontrollera alla alternativ som visas på resultatsidan. Detta kommer att ge er en rättvis bild av de behandlingsalternativ som finns tillgängliga på ditt problem. Läs igenom detaljerna i olika förfaranden att förstå dem bättre.
3.
Sök efter en läkare. Du kan antingen gå online och söka efter en bariatric kirurg i din stad. Besök ett lokalt bibliotek och kontrollera medicinska katalogen där. Se till att du kontrollerar register över alla kirurg innan färdigställa någon.
4.
Rätta till ett möte med läkaren och diskutera dina mål med honom. Läs om möjliga lösningar, komplikationer, preparat samt kostnaden.
5.
Besök bloggar och webbplatser för människor som har valt kirurgi för viktminskning tidigare. Detta hjälper dig att få värdefull insikt i deras erfarenheter. Använd deras berättelser att noga tänka valet du gör.

010513532.pdf 010513539.pdf 010514116.pdf

Previous:nothing Next:hur man hittar knä resurser band kirurgi

Relaterade artiklar


 • Hur man avgör om knä bandet kirurgi är rätt för dig
 • hur du hittar den bästa bariatric kirurgen
 • hur man kan kontrollera om en bariatric kirurg rekord
 • hur man hittar knä resurser band kirurgi
 • hur du hittar den bästa kirurgen lap band
 • hur man hittar de mest prisvärda kirurgen lap band
 • hur man hittar kirurgi för viktminskning resurser
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com