hur man väljer att göra kirurgi för viktminskning

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-04-27

Kirurgi för viktminskning är en kirurgisk metod som används för att befria kroppen av övervikt och uppnå en sundare livsstil. Detta kan antingen uppnås genom att häfta ett litet område i magen eller genom att bilda en del av tunntarmen så att maten förbi en stor del av det. Följ dessa steg för att avgöra om överviktsoperationer är rätt för dig
1.
Samla information om olika typer av kirurgiska ingrepp mot övervikt, liksom gastric bypass operation och knä band kirurgi. Läs om förfarandet, försiktigheten, återhämtningstid, reversibilitet och kostnad.
2.
Tänk överviktsoperationer endast om du är dubbelt din idealvikt eller är överviktig med minst hundra pounds.
3.
Kom ihåg att du måste vara minst 18 att vara berättigade till kirurgi för viktminskning. Helst bör du inte vara äldre än 65 år.
4.
Observera att överviktsoperationer är avsedd för personer som har varit överviktig i över fem år och de som, trots uppriktiga försök till gå ner i vikt, inte har kunnat hålla vikten av.
5.
Observera att denna operation är rätt för dig bara om din övervikt beror inte på någon annan allvarlig sjukdom som du kan lida av.
6.

Observera att du måste vara känslomässigt och fysiskt stabilt för att hantera operationen. Troligtvis bör du inte ha några allvarliga sjukdomar eller inte bör benägna till depression. Kom ihåg, tar det tid att återhämta sig från denna operation, både mentalt och fysiskt.
7.
Besök bloggar och personliga hemsidor av personer som genomgått kirurgi för viktminskning. Detta hjälper dig att få en inblick i deras erfarenheter. Du kan identifiera sig med några. Deras berättelser kommer att hjälpa dig veta om du tar rätt steg.
8.
Är du beredd att göra stora förändringar i din livsstil efter operationen? Många försäkringsbolag och kirurger kräver att du deomonstrate en vilja att göra stora justeringar i dina matvanor, upprätthålla en övning schema och övervakas av läkare kontinuerligt under lång tid innan den godkänner operationen.
9.
Ha realistiska förväntningar på operationen. Du kanske inte får precis det du ser framför oss. Kom ihåg att diskutera med kirurgen om hur din fysiska utseende kommer att förändras och om du kommer att bli bra med det.
10.
Konsultera en kirurg och diskutera din sjukdomshistoria. Låt dem göra det slutliga samtalet. Också klargöra eventuella tveksamheter du har om operationen.

120514441.pdf 120514507.pdf

Previous:nothing Next:hur betala för kirurgi för viktminskning

Relaterade artiklar


 • hur du hittar den bästa kirurgen lap band
 • Hur man avgör om knä bandet kirurgi är rätt för dig
 • hur du hittar den bästa bariatric kirurgen
 • hur du tar bort ett varv band efter operationen
 • hur man hittar de mest prisvärda kirurgen lap band
 • hur man kan kontrollera om en bariatric kirurg rekord
 • hur betala för kirurgi för viktminskning
 • hur man hittar knä resurser band kirurgi
 • hur man hittar kirurgi för viktminskning resurser
 • hur man väljer att göra kirurgi för viktminskning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com