Hur man vet om du uppfyller kraven för gastric bypass-operation

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-05-01

Bara att vara feta inte kvalificerar dig för gastric bypass operation. Du måste passera genom en detaljerad analys av en läkare, en kirurg, psykolog, dietist och andra yrkesgrupper som måste godkänna din operation. Följ dessa steg för att ta reda på om du kommer troligen att kvalificera sig för det
1.
Sök på nätet för resurser som ger information om gastric bypass operation. Skriv in nyckelord i sökrutan på på motorer som Google eller Yahoo. Variera nyckelord för att få bästa resultat.
2.
Kolla resultat som visas på resultatsidan och besöka webbplatser (se Resurser nedan).
3.
Hitta information om de allmänna fysiska kraven för en person att kvalificera sig för bypass operation.
4.
Hitta en bra kirurg i ditt område och träffa dem. Ta all dokumentation av ditt hälsotillstånd och de mediciner som du för närvarande tar.
5.
Tala om för din läkare om alla de tidigare programmen viktminskning du har provat tidigare. Också informera din läkare om resultatet av dina ansträngningar.
6.
Gå till den önskade diagnostiska test som din kirurg rekommenderar att ta reda på din "Body Mass Index" (BMI) nummer. Du kommer att bli testade för diabetes och högt blodtryck också.
7.
Fråga din läkare om du uppfyller kraven för kirurgi. Om ja, kan läkaren ringer då ett team av specialister, inklusive dietist, läkare och psykolog för att avgöra om du är mentalt redo för en förändrad livsstil som du kan ha att göra efter operationen.
8.
känner till riskerna och fördelarna med operationen. Fråga din läkare om hur din hälsa kommer att påverka den. Få operationen utföras endast om den sannolika fördelarna överväger troliga riskerna.

Tips och varningar

 

 • Du behöver ett BMI på 40 eller mer för att kvalificera sig för gastric bypass kirurgi . Om du har ett BMI på mellan 35 och 39 och du har också ett allvarligt fall av diabetes eller högt blodtryck, kvalificerar du också.
 • vara beredda att göra förändringar i din livsstil, inklusive matvanor och träningsprogram kommer vara en viktig faktor för dig som är berättigade till operation. Läkare får inte anser passa dig för operation om de inte hittar dig tillräckligt mycket för att göra framtida åtaganden.
230515215.pdf 230515233.pdf

Previous:nothing Next:hur man vet fördelarna med kirurgi för viktminskning

Relaterade artiklar


 • Hur man vet om du uppfyller kraven för gastric bypass-operation
 • hur man hittar de mest prisvärda kirurgen lap band
 • hur du hittar den bästa bariatric kirurgen
 • hur betala för kirurgi för viktminskning
 • hur du tar bort ett varv band efter operationen
 • hur man hittar knä resurser band kirurgi
 • hur man vet riskerna med kirurgi för viktminskning
 • hur man kan kontrollera om en bariatric kirurg rekord
 • Hur man avgör om knä bandet kirurgi är rätt för dig
 • hur du hittar den bästa kirurgen lap band
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com