Hur man väljer en proxy vård

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-06-20
Den person som gör dina val vård när du inte kan är erkänd av ett antal juridiska dokument inklusive förskott direktiv, levande kommer och varaktig fullmakt för medicinska frågor form. Alla dessa dokument är samma sak och kallade olika namn beroende på den stat där du bor. Men hur väljer du den person i denna handling? . Läs vidare om hur man väljer en proxy vård
1.
Bestäm vem som kommer att göra de val du skulle ha gjort under rådande omständigheter. En sjukvård proxy är någon som steg in dina skor. Vem i ditt liv kommer att göra det?
2.
Bestäm vem som kommer att göra bra val. Ibland vill vi inte ha att göra svåra val om vård, så tänk om en person i ditt liv som skulle vara bekväm att göra en livshotande val som du inte vill göra.
3.
Fråga den person som du har i åtanke att vara din vård proxy om de är villiga att ta på sig ansvaret. Folk vill hjälpa till, men de behöver veta vad ansvaret innebär.
4.
Förklara dina föreställningar och önskemål för livet med den person du har valt. Låt dem veta var ni står på att leva ett långt liv eventuellt i smärta eller medvetslös. Diskutera hur bekväm du är med döende och om den bör undvikas till varje risk eller att du är bekväm att gå vidare.
5.
Välj en person som bor nära eller kan komma snabbt till gör dina val hälsovård. Olyckor och sjukdomar kan hända fort, så du kan behöva någon att göra de val sjukvården också snabbt. Se till att hälso-och sjukvård proxy kan komma fort nog att göra val.
6.
Besluta om någon som kommer att göra de val tillräckligt snabbt så att läkarna inte behöver åsidosätta sina förhalning. Det är bra att fatta väl underbyggda beslut, men inte omedelbart så snart beslutet har formulerats.
7.
Starta ett levande vilja. Den levande kommer att anges idé om vad du vill ska hända om du inte kan göra dina egna medicinska beslut. I vardagsrummet kommer en hälso-och sjukvård proxy är vald. Kontrollera att du har det juridiska dokument som ger din beslutsfattaren juridisk befogenhet att agera å dina vägnar.
8.
Ge läkare på en hälsocentral en kopia av levande vilja och be honom att inkludera det i din journal.
9.
Registrera din lever kommer med USA levande kommer kansli. Registerfilerna ditt vardagsrum kommer för när du behöver det. En hälsokris kan hända var som helst och om dokumentet är bara på filen med din läkare och du är i en annan stat, kommer de levande kan ta alltför lång tid att komma fram att hjälpa till.

tips och varningar


 • Ge din vård proxy rättigheter för att diskutera din medicinska historia och problem med läkare.
 • Kontakta en advokat för att upprätta dokumentet. Många advokater har ett paket med en levande vilja, en vilja och andra fullmakt handlingar.
 • En levande vilja är bara för livshotande medicinskt beslutsfattande. Den levande kommer inte ger fullmakt myndigheten att göra icke livshotande medicinska beslut.


 • Previous:nothing Next:hur man kan bli av en nätansluten mjölk kanal

  Relaterade artiklar


 • Hur du ser mindre på TV
 • hur man hittar en läkare i Tennessee
 • hur man byter en blöja i en bil
 • Hur du tar Toprol-XL
 • Hur man förbereder sig väl baby hälsokontroller
 • hur man hittar en läkare i Arkansas
 • hur du hittar den bästa kirurgen lap band
 • hur man behålla viktminskning efter kirurgi för viktminskning
 • hur du förälder ett tillägg barn
 • hur man hittar ett Anonyma Alkoholister möte i Chicago
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com