hur barnet bevis ett hem

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-06-24
Många faror ligger i ett vanligt amerikanskt hem för ett barn. Att veta vilka faror finns, och vidtar lämpliga åtgärder för att undanröja den risken är det yttersta målet för baby korrektur. Även om det är inte möjligt att helt få bort alla risker, är mest baby-proofing enkelt, billigt och enkelt att utföra
1.
Täck eluttag med säkerhet täcker. Det finns också särskilda omslag för försäljningsställen med sladdar inkopplad så barnet inte kan dra ut dem och sedan ha tillgång till ett öppet utlopp. De flesta barn har en fascination för uttag och sladdar, så detta är ett mycket smart investering.
2.
Sätt barnsäkra handtag på alla dörrar. Det finns särskilda baby-proofing ratten täcker både de hanterade platt och runt typ dörrar.
3.
Installera en toalett lock spärr. Denna spärr hindrar ett barn från att öppna toalett, men är enkel nog att potträna barn kan lära sig att använda det själva. Toaletter är en allvarlig drunkning risk för spädbarn, och deras nyfikenhet leder dem till toaletten i en mycket tidig ålder. Det kan ta dig lite tid att vänja sig vid dem, men efter några resor till toaletten mitt i natten, får du kläm på det.
4.

Blockera off tillgång till rum utan dörrar med baby grindar. Gates är särskilt användbart för att blockera bort trappor. Kontrollera måtten innan du köper, för att säkerställa ditt barn inte är lång nog att krypa över.
5.
Se till att alla mediciner har barnsäkert lock på dem. Dessutom lade mediciner upp tillräckligt högt att barnet inte kan nå. Ring gift kontrollen omedelbart om ett barn någonsin har en öppen pillerasken-även om du är osäker på hur många eller om någon har svalt.
6.
Köp en låsning pistol i lådan eller höljet om vapnen är i hemmet. Gun olyckor kan förebyggas och ofta tragiska. Håll alltid ammo separat från vapen. Detta är mycket enkel, och kan enkelt spara ett liv.
7.
Installera baby-bevis lås på lådor och skåp som innehåller artiklar osäker för baby hantering. Överallt finns vassa föremål eller saker ett barn bör inte äta eller ömtåliga, till exempel, bör baby preparerat. Kemikalier, såsom storstädning lösningar, bör också oåtkomliga för barn.
8.
titta alltid barnet. Det är nästan omöjligt att helt baby-bevis ett hem. Kontrollera om barnet och bor tillräckligt nära för att sköta hennes behov är i slutändan det viktigaste till baby-bevis ett hem.
9.
Köp lim skum för att placera runt eldstad härdar, kaffe bordskanten, och andra potentiella skador-causers. De flesta barn förråd genomföra dem.


Previous:nothing Next:hur man förbereder ett barn plan kidnappning nödsituationer

Relaterade artiklar


 • hur man minimerar spindel vener
 • hur man mäter kroppsfett för män
 • hur man väljer att göra kirurgi för viktminskning
 • hur man hittar en läkare i Texas
 • hur man känner igen symptom på infektion i urinblåsan
 • Hur du ser mindre på TV
 • hur man väljer en effekt bar
 • hur man hittar en läkare inom allmänmedicin i Kalifornien
 • hur man torkar upp din försörjning bröstmjölk
 • hur man kan bli av med akne ärr
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com