hur du döljer en baksmälla

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-06-17
Så du har gått ut, hade en absolut legendariska tid, sparkade tillbaka lite för många drinkar och nu hitta dig själv allvarligt hungover. Tja, det första bör det påpekas att man måste leva säkert dricksvatten praxis. (Drick inte och kör. ) Men antar att du har gjort det och nu har att dölja din eländiga känslan från din chef, här är några tips

Du behöver:
Mild baby cleanser
<. /h4>
1.
Drick vatten. Massor av det. Inte når för kaffe, det är ett diuretikum och kommer bara orsaka att kroppen ständigt förlora mer vatten, vilket gör att dunka huvudet må ännu sämre. Istället nå för vatten och juice. Om möjligt suga även ner några multi-vitaminer (en lämplig dos) till att fylla på kroppens näringsämnen.
2.
Äta något. Detta kan vara svårt att göra om du lider av illamående. Men även om du kan få lite vanligt rostat bröd eller kex ner luckan, kommer det att gå en lång väg för att hjälpa lösa magen och suga upp resterande alkohol i magen.
3.
Gå till gymmet. Detta är förmodligen det sista man tänker på när du försöker dölja en baksmälla från din chef. Men, som ni säkert vet kommer alkohol svett ur kroppen. Så under dagen efter en intensiv Bender, kommer din kropp att göra allting för att bli av med alkohol. När det börjar släppa från porerna, kommer du luktar alkohol! Även fysiskt träna är inte en bra idé, ta en iskall flaska vatten, och gå och sätta i ångbastun eller bastun. Svettas ut så mycket alkohol som du kan (kom ihåg 15 till 20 minuter är den högst en får spendera, och även denna period är en avsevärd tid. ) Förhoppningsvis hjälper detta utvisa en del av alkoholen från systemet.
4.
Borsta tänderna. Mycket. Precis som minst tre gånger under dagen. Stanken av alkohol kommer att kontinuerligt komma upp från tarmen och var på din andedräkt. Tugga tuggummi, myntverk, och pensla på minst tre gånger den dagen. Följ borsta upp med munvatten om du kan stå ut med alkohol smak.
5.
Wear Köln. Inte en liter av det. Visa inte upp framför din chef luktar mormor bara gav dig Old Spice som till jul. Just lagt en liten sandskädda runt halsen och på handlederna. På så sätt om någon kommer nära dig förhoppningsvis kommer de att lukta Calvin Klein och inte Jim Beam.
6.
Ta en tupplur. Den värsta delen av baksmälla försöker att fokusera och koncentrera sig. Färgerna är ljusa, ljuden är högt, och värk i huvudet helt enkelt inte kommer att försvinna. Om du försöker dölja baksmälla från din chef, avboka din lunch och ta en tupplur. Även om du är ute på vägen, och du har att dra över en timme. Många gånger som mitt på dagen tupplur hjälper dig fjädra tillbaka till livet.

tips och varningar


 • Byt kalium. Kroppen förlorar kalium-och när du dricker mycket. Ta en banan och dricka lite Gatorade att ersätta vad din kropp behöver!


 • Previous:nothing Next:hur man kan bli av med akne ärr

  Relaterade artiklar


 • hur man kan bryta den Koffein
 • hur man köper en baby termometer
 • hur man förbereder för barnets immunizations
 • hur man hittar kirurgi för viktminskning resurser
 • hur man hittar en läkare inom allmänmedicin i Arizona
 • hur man ska behandla ett spädbarn är kallt
 • hur man kan stödja en vän med cancer
 • hur man hittar ett Anonyma Alkoholister möte i Chicago
 • hur man hittar rätt gynekolog
 • hur man rakar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com