hur man beter sig i en läkarmottagning

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-06-19
Det otäck hosta som inte kommer att försvinna, en rasande feber, en ovanlig klåda eller ens en bruten tå. Alla dessa finns skäl att bege dig till din läkare för en vänlig besök. Eller det kan vara att det är dags för din årliga fysisk undersökning. Ett besök hos läkaren behöver inte vara en skrämmande tillfälle så länge du vet hur man beter sig när du anländer på kontoret <. br> 1.
boka om ditt besök. När du ringer om rutinundersökningar, ringa flera veckor i förväg och försök att vara tillgänglig för ett möte i mitten på förmiddagen eller eftermiddagen gånger sedan före eller efter jobbet och lunch möten fylls snabbt.
2.
Ankomst för mötet tidigt för att få tid att slutföra nödvändiga pappersarbetet. Antalet blanketter som krävs av din läkare kommer att öka exponentiellt med antalet examina du är över den normala 98,6 temperatur.
3.
Steg på skalan så att sjuksköterskan kan väga och mäta dig så fort du är kallade till ryggen på kontoret. Försök inte att kola din vikt genom att inte äta innan ditt möte eller ser längre genom att stå på ditt tips tårna. Läkaren behöver korrekta mätningar så att han kan spåra alla förändringar, som kan vara ett symptom på någon hälsofråga.
4.
Head till badrummet för att ge ett urinprov. Inte alla läkare kommer att göra en urinanalys, men var beredd genom att dricka mycket vätska innan ditt besök och sedan bara "hålla den" tills du kommer. Om läkaren inte be om ett prov, kan du be sköterskan att påpeka var badrummet innan läkare anländer.
5.
Följ sjuksköterska i undersökningsrummet där han eller hon kommer att ta din temperatur och blodtryck. De kommer alltid att säga ditt blodtryck, men du kan behöva be om det är bra eller dåligt eftersom alla dessa siffror är förvirrande om du inte har rätt utbildning.
6.
Ge din anamnes och din egen personliga medicinsk information till sjuksköterskan och läkaren kommer att granska det med dig innan din undersökning. Förvara inte farbror Ted är konstigt beteende en hemlighet eftersom din läkare måste vara fullständigt informerad för att fatta bra beslut om din vård.
7.
Ta bort dina kläder, beroende på orsaken du besöker läkare. Ta bort dina kläder för ont i halsen och rinnande näsa förmodligen inte kommer att bli nödvändigt.
8.
Beskriv dina symtom när läkare anländer för att undersöka dig. Ge detaljer, vara specifika och använda händerna för att visa exakt var. Att säga att du har en knip är inte så hjälpsamma för att diagnostisera ditt tillstånd som håller din hand 3 inches till vänster om din navel att visa var det gör ont.
9.
Ge en blod provet, om tillfrågad. Beroende på dina symtom, kan ett blodprov vara nödvändiga för att avgöra vilken typ av din sjukdom.
10.
delta i några andra tester som läkaren order. Din läkare kan behöva ta kulturer från halsen eller andra delar av kroppen. Om röntgen eller mer avancerade tester behövs, kommer du antagligen att skickas till en annan plats.

Tips och varningar


 • Ta med dig en bok eller en tidskrift för att hålla dig ockuperat. De ändrar inte det ett väntrum för ingenting.


 • Previous:nothing Next:hur man kan hjälpa ett barn handskas med tragedi

  Relaterade artiklar


 • Hur får man en god natts sömn
 • hur man köper en baby termometer
 • hur man hittar en Anonyma Alkoholister möte i New York City
 • hur man håller en familj passform
 • hur de kan utöva hjärnan
 • hur man hittar en läkare i Connecticut
 • hur man kan gå Anonyma Alkoholister
 • hur förmå labor
 • Hur man avgör om knä bandet kirurgi är rätt för dig
 • hur man kan undvika komplikationer efter hysterektomi operation
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com