hur man förbereder ett barn plan kidnappning nödsituationer

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-06-23
Ingen vill tänka på det eftersom det är en förälders värsta mardröm: ditt barn är kidnappade. Förbered nu ha all information till hands och du sparar värdefull tid och få informationen till myndigheterna omedelbart. Inte bara kommer du att öka chanserna att hitta ditt barn vid liv, kommer du rädda dig själv stressen under de fasansfulla stunder när du inte kan tänka klart
1.
Vänta inte! I det ögonblick du känner att sjunkande känsla och panik, ring polisen och lita på din intuition, även om det bara varit 30, 60 eller 90 sekunder av separation från ditt barn. Tiden är helt avgörande, så ring 911 eller ditt lokala polisen omedelbart. Har som finns inprogrammerat i din mobiltelefon eller på kylskåpet för omedelbar åtkomst.
2.
Kontakta en butikschef omedelbart om du förlorar ditt barn medan du handlar och vara aggressiva och insisterar på att de kallar polisen omedelbart. Låt dem låsa ner hela butiken och utfärda en varning över tillkännages offentligt system. Har säkerhet vänta vid utgångarna.
3.
Ropa för ditt barn medan du söka dem i en butik, hemma och på gården och uppmanade honom eller henne att gå för glass tillsammans. Försök att hålla en lugn spänning i rösten över glassen medan du söker. Om de är verkligen gömmer, de kommer ut för glass, tårta eller annan favorit behandla. Om de hör dig frenetiskt skrika åt dem att komma ut, kommer de fortsätta att gömma sig av rädsla för att vara i trubbel.
4.
fortsätter att söka efter ditt barn inne i väntan på att polisen anländer. Hemma, kontrollera torktumlare, tvättmaskin, diskmaskin, frys, garderober, under sängar och överallt du tycker ser ut som en inbjudande gömma plats för barn.
5.
Sök utanför din närområdet. Kontrollera självklara vattenkällor såsom pooler, sjöar och floder, uppmanar grannar att hjälpa när du söker tills polisen anländer. Sök alla övergivna bilar, speciellt stammar. Titta upp i träd, i löv eller hö pålar, ner i grottor eller i närheten av byggarbetsplatser.
6.
bereda och svara officerare ditt barns identifikation mapp och all information som de begär från dig. Du bör ha en mapp med nytagna fotografier av ditt barn, ärr, födelsemärken, eller funktioner, och nuvarande längd och vikt uppgifter.
7.
Omedelbart begära att din lokala brottsbekämpande ange ditt barns uppgifter i National Crime Information center (NCIC) försvunnen person Fil.
8.
Ring 1-800-843-5678, som är National Center for Missing Exploited Children, efter rapportering ditt barn saknas med lokal brottsbekämpning.
9.
Var beredd att ta lögndetektor test så snart som möjligt. Detta kan inkludera dig, om du var den sista personen vet med ditt barn, samt andra familjemedlemmar som kan ha varit i närheten av ditt barn på den tiden. Rådgör med din advokat, och förelägga lögndetektor så snart som möjligt.
Tio.
Reagerar bra att de lokala myndigheterna och samhället som de söker efter din försvunna barn. Rita styrka och beslutsamhet från präster, familj, vänner och stöd från hela samhället. Vrid till medierna på inrådan av lokala myndigheter och råd. Respektera experter och göra vad det tar att få ditt barn vid liv.

Tips och varningar


 • Var noga med att fullfölja den behandling du lovat ditt barn medan leta efter honom eller henne! Njut av varje tugga tillsammans medan omfamna ditt barn och tala tyst om hur viktigt det är att inte gömma sig.
 • aldrig känna dig dum om du hittar ditt barn gömmer sig i smutstvätt innan polisen anländer. Helt enkelt säga sanningen medan kramade ditt barn, och att de kommer att glädjas med er att det var ett lyckligt slut.
 • delta trygghet och mot våld program med dina barn och lär dina barn att aldrig lita på en främling.
 • Kontrollera registret sexualförbrytare i ditt område. Vet som bor i närheten och runt omkring dig och aldrig låta dina barn ur sikte.


 • Previous:nothing Next:hur man gör ett sjukhus födseln en naturlig födsel

  Relaterade artiklar


 • hur man handskas med kvinnligt håravfall
 • hur man lär sig om rectus femoris
 • hur man har en framgångsrik VBAC
 • hur man hittar en läkare inom allmänmedicin i Arizona
 • hur man kan förebygga åksjuka hos småbarn
 • hur man kan bli av en nätansluten mjölk kanal
 • hur man kan bryta den Koffein
 • hur man kan främja goda matvanor och kroppsuppfattning hos barn
 • hur man kan stoppa ett barns näsa plocka
 • hur man förbereder ett barn plan kidnappning nödsituationer
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com