hur man gör en födelse plan

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-06-09
Ett sätt att underlätta en mamma-till-vara sinne om arbetsmarknad och leverans av ett barn är att vara förberedd. Skapa födelse planen bör en överblick över hela processen från början av arbetskraften tills modern och barnet lämnar sjukhuset. Planen skall vara specifika men en mamma ska också hålla i minnet att inte alla födslar är likadana. Situationer kan uppstå och planen kan behöva ändra

Vad du vill under reguljära arbetsmarknaden


1.
Bestäm vem du vill vara på arbetsmarknaden rummet med dig under förlossningen. Denna regel kan vem du vill som din man, mamma, vän eller barn. De flesta sjukhus låter flera personer i rummet för en normal förlossning.
2.
Ange alla objekt som du vill ha på arbetsmarknaden rummet. Ta musik som ska spelas, en särskild kudde, foton, förlossningarna boll och kamera.
3.
Avgöra vilka typer av aktiviteter du vill göra under förlossningen. Det är ditt val att gå runt eller bara stanna i sängen. Sitt i en gungstol, bönor väska eller badkar. Planera en komfort och spänning miljö.
4.
Överväga vilka typer av positioner som du skulle vilja prova samtidigt som du trycker. Välj mellan en normal positioner som ligger på din sida, på händer och knän eller halvt liggande på rygg. Du kan också föreslå något du har läst eller skulle vilja prova på förlossningen planen.
5.
Rådgör med din läkare om smärtstillande medel eller inte under förlossningen. Lämna dina valmöjligheter och väljer under förlossningen. Lista vilka typer att använda sådana som epidural, spinal, narkotiska injektion eller varmt bad. Om du inte vill smärtstillande ska du ange det i din födelse plan.

Vad du vill i en nödsituation


1.
Planera vad du vill hända efter förlossningen. Begär ditt nyfödda ha rutiner gjort i din närvaro om vid normal hälsa. Be att din partner vara med nyfödda hela tiden eller som barnet stannar i rummet.
2.
Begäran om huruvida barnet kommer att ges en napp eller att en napp vara tillåtet när sjuksköterskorna anser lämpligt. Diskutera ammar uteslutande eller namn en formel som du vill ges till barnet om sjuksköterskorna mata sig. Ange som kan mata barnet än dig själv.
3.
Notera eventuella postpartum planer du har för dig själv, både om du vill ha en privat eller delvis privat rum och om du vill att din make att kunna stanna hos dig. Skriv ner antalet dagar och nätter du planerar att stanna på sjukhuset om du har en normal förlossning.

Vad du vill efter leverans


1.
Välj alla typer av arbetskraft induktioner du är villig att försöka. Om det finns en kiosk i utvecklingen av ditt arbete, är detta den åtgärd som du vill ta. Du kan ange någon induktion om fostret är under stress. Andra alternativ är sönder membran, ändrar position eller ges arbetsmarknaden inducerande läkemedel Pitocin.
2.
Skriva vilka typer av situationer du är beredd att överväga ett kejsarsnitt. Lista vem du vill närvarande under operationen, vilken typ av anestesi och huruvida du vill visa förlossningen när det uppstår vid operationen.
3.
Bestäm om du vill fosterövervakning under en normal arbetsmarknad och om ni tillåter all typ av övervakning i händelse av fosterpåverkan. Övervakning på ett hälsosamt foster krävs inte.

Tips och varningar


 • Skriv inte din födelse plan alltför tidigt i graviditeten. Dina åsikter kan ändras när du kommer närmare själva förlossningen. Det är inte heller en bra idé att vänta förbi den åttonde månaden.


 • Previous:nothing Next:hur man hittar gratis mat

  Relaterade artiklar


 • Hur man förbereder sig väl baby hälsokontroller
 • hur man byter en blöja i en bil
 • hur man kan vara beredd på en efter våldtäkt granskning
 • hur man kan främja goda matvanor och kroppsuppfattning hos barn
 • hur man hittar de mest prisvärda kirurgen lap band
 • hur man kan stödja en vän med cancer
 • hur man hittar gratis mat
 • hur man förbereder för barnets immunizations
 • Hur man avgör om knä bandet kirurgi är rätt för dig
 • hur man väljer en effekt bar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com