hur man gör ett sjukhus födseln en naturlig födsel

Inlagd av: P-O Lennartsson uppdaterad: 2014-06-23

Inte varje kvinna är bekvämt med en hemleverans, ännu en steril sjukhus leverans inte är mycket tilltalande heller. Hitta ett sjukhus som är varm och öppen för den naturliga födseln filosofi inom sjukhuset miljön för en positiv naturlig födsel erfarenhet

Du behöver:
solskyddsmedel med SPF av 30 eller högre
. Shade.
Självkontroll.
 


1.
Diskutera naturlig förlossning alternativen med förlossningsläkare och den levererande sjukhuspersonalen. Olika sjukhus har olika födelseprocess faciliteter och riktlinjer beträffande deras födelse praxis.
2.
Fråga sjukhuset vilka alternativa födelseprocess enheter är tillgängliga. Många sjukhus har födelseprocess bollar, genomföra hydroterapi eller vatten leveranser och födelseprocess stolar eller sängar.
3.
Kontrollera miljön för leveransen rum för ett naturligt, hemtrevlig känsla utan stark belysning eller skarp väggar . En levererande mamma måste känna sig bekväm för en lyckad naturlig förlossning.
4.
Ta reda på om sjukhuset har en doula, eller förlossningarna mammas assistent, på personal. En doula kan utföra massage, coach under förlossningen, eller utföra svamp bad om mamman begär.
5.
Låt arbetskraft börja på egen hand om inte medicinsk nödvändighet kräver annat. Vägra onödig rutin ingrepp under förlossningen. Tala om för sjukhuspersonalen om de inte är för leverans önskemål av modern.
6.
Stig upp och flytta runt under förlossningen. Gå ner i hallen, använd förlossningarna bollen eller ta en dusch. Bete sig naturligt på sjukhuset leverans området och koppla av.
7.
Kommunicera önskan att inte skild från barnet direkt efter födseln till förlossningsrummet personal. Tala om något annat än den naturliga födelsen erfarenhet sker på sjukhuset.
8.
Överväga att vidta förlossning klasser, som Lamaze metod eller Bradley Födelse metod, som en förberedelse för sjukhuset födelse . Båda teknikerna betona friska graviditeter, förlossningarna och föräldraskap genom självinsikt, amning, kost, motion och limning.
9.
Dekorera födelseprocess rum med bilder från hemmet, speciella objekt eller en härlig bukett blommor (om det tillåts). Spela lugnande musik, använder aromterapi, utföra yoga för att koppla av och varva. En naturlig födsel är framgångsrikt om en positiv, naturlig upplevelse för mor och barn är resultatet
 

tips och varningar


 

 • Tänk på naturlig födsel på sjukhuset som en modernt sätt för gammaldags födelseprocess. Naturlig födsel är helt enkelt en unmedicated eller icke-kirurgisk förlossning.
 • Var beredd på att ha barnet i enlighet med plan B om läkaren kirurgiskt måste ingripa under en svår naturlig förlossning.
 • Rådgör med läkaren om hur du använder naturläkemedel under förlossningen för att lindra smärta eller ångest.
84 85 86 87 88

Previous:nothing Next:hur man har en framgångsrik VBAC

Relaterade artiklar


 • Hur man vet om du uppfyller kraven för gastric bypass-operation
 • hur man hittar en läkare i Connecticut
 • hur man hittar en Anonyma Alkoholister möte i New York City
 • hur man hittar en läkare inom allmänmedicin i Alabama
 • hur man vet riskerna med kirurgi för viktminskning
 • Hur du tar amoxicillin / kalium klavulanat
 • hur du hittar den bästa bariatric kirurgen
 • hur man känner igen uppkomsten av klimakteriet
 • hur att läka efter en C-sektionen
 • hur man hittar en läkare inom allmänmedicin i Utah
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com