hur man handskas med kvinnligt håravfall

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-06-12

Kvinnligt håravfall är ett vanligt problem som kan orsakas av olika faktorer, bland annat ärftlighet, sjukdom och stress. Men även om det gemensamma, är de flesta kvinnor som drabbas av håravfall överrumplas och befinner sig känna panik och även skämmas av den. Det är därför som behandlar kvinnligt håravfall måste innebära behandling av både de fysiska och emotionella effekterna av villkoret
1.
Se en hudläkare för en diagnos. Det finns många olika orsaker till håravfall, varav några är tillfälliga. Håravfall kan också vara ett symptom på en mycket allvarlig sjukdom. Så du behöver veta vilken typ av håravfall du har för att få rätt behandling.
2.
Följ behandling din läkare ordinerar. Många behandlingar tar tid att få effekt så ha tålamod och lita på din läkare.
3.
Minska stressen i ditt liv. Vissa håravfall faktiskt orsakas av stress och även andra typer av hår mindre kan förvärras av extrem stress.
4.
Ta en vitamintillskott. Håravfall kan förvärras eller till och med orsakas av undernäring eller vitamin brister i din kost. Folsyra, vitamin B, B6 och E är viktiga för frisk hårväxt. Men var noga med att rådgöra med din läkare om det bästa vitamintillskott för dig.
5.
Bli ett forum håravfall eller stödgrupp. Det finns många forum online tillgänglig där du kan träffa andra kvinnor som behandlar håravfall och diskutera dina frågor. Att behandla de känslomässiga och psykologiska effekter av håravfall är lika viktigt om inte viktigare än att behandla den fysiska.
 

tips och varningar


 

 • Kanske den svåraste delen av håravfall är den känslomässiga effekt det kan ha. Många kvinnor lider låg självkänsla, förlägenhet, skam och även depression på grund av deras håravfall. Dessa känslor är normala men bör hanteras. Prata med någon om dina känslor och göra devalvera inte dem genom att inte ta dem på allvar.
 • Det finns sätt att dölja ditt håravfall så du kan känna dig säker offentligt. Många stylister säga klippa håret kort kan hjälpa dölja håravfall. Perms kan också hjälpa eftersom lockarna kommer att göra ditt hår att se tjockare. Rådgör med din frisör om det bästa sättet att forma håret. Och bli inte generad, frisörer används för att hantera alla olika typer av hår texturer, längder och tjocklekar och vet hur man få dig att se bra ut.
 • Rogaine är en vanlig behandling för håravfall hos män men har en något lägre framgång hos kvinnor. Du kan använda schampo, men vara medveten om att endast 19% av kvinnorna testades haft måttliga hår återväxt medan 40% upplevde endast minimal återväxt. Det måste användas två gånger dagligen och kommer att ta flera månader innan man ser några resultat. För många saktar Rogaine bara håravfall utan att stimulera återväxt. Och om du slutar använda, återupptar håravfall omedelbart.
 • Propecia, ett oralt läkemedel, är en annan vanlig behandling för håravfall hos män men har inte godkänts för kvinnor. Detta eftersom det kan orsaka allvarliga fosterskador, så ta det inte. Inga legitima läkare ordinerar det.
46 47 48 49 51

Previous:nothing Next:hur man tar reda på mer om gastrocnemius

Relaterade artiklar


 • hur man hittar en läkare i Arkansas
 • hur man hittar ett Anonyma Alkoholister möte i Chicago
 • hur du ökar din energi
 • Hur du tar Toprol-XL
 • hur man väljer en effekt bar
 • hur man handskas med kvinnligt håravfall
 • hur man kan vara beredd på en efter våldtäkt granskning
 • hur banken ett nyfött navelsträngsblod
 • hur man kan bryta den Koffein
 • hur man gör hemmagjord hand sanitzer
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com