hur man har en framgångsrik VBAC

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-06-22
Med en Kejsarsnitt betyder inte nödvändigtvis att en kvinna är begränsad till en Cesarean för alla efterföljande födda. Med rätt planering och vård för barn och mamma, en kvinna kan leverera framgångsrikt vaginalt efter ett kejsarsnitt (känd som VBAC). Läs vidare om hur man har en framgångsrik VBAC

Du behöver:.
Solskyddsmedel med SPF av 30 eller högre
Shade.
Självkontroll.


1.
Anmäl dig i prenatal klasser eller VBAC möten stöd om det finns på sjukhuset eller via läkarmottagning. Någon draghjälp i förtroende om graviditet och förlossning kommer att stärka hälsa och framgång barnet och modern.
2.
Planerar att ha ett VBAC leverans när man har den första Cesarean avsnittet. Fråga efter en låg tvärgående-kallas en bikini cut-eller låg vertikalt snitt om det är möjligt för att minimera risken för snitt brista under en VBAC leverans
3
Vänta minst 24 månader efter. . en C-avsnitt innan du försöker bli gravid. Kroppen behöver denna tid för att återhämta sig och stärka mage och livmoder musklerna inför en VBAC leverans.
4.
försöka en VBAC leverans efter den första C-sektionen. Ju mer C-sektionen födslar en kvinna har före en VBAC, desto större risk i VBAC leveransen.
5.
Hitta en förlossningsläkare som stöder VBAC leveranser och den gravida kvinnans önskan att leverera vaginalt. Läkaren måste tro att en lyckad VBAC är möjligt och inte följer läran om "När en C-sektionen, alltid en C-sektionen. "
6.
Tro på förmågan av kroppen att ha en vaginal förlossning utan komplikationer efter en C-avsnitt. Hitta läromedel och prata med andra framgångsrika VBAC kvinnor.
7.
Fundera på varför läkaren gjorde den första C-sektionen vid beslut om VBAC leverans. Vissa C-profiler är medicinskt nödvändiga för hälsan hos mor och barn och som krävs för alla födslar.
8.
Motion, äta rätt och hålla sig friska. Ett bra kostprogram är viktigt för barnet och mamman och säkerställer en framgångsrik VBAC leveransen.
9.
Hyr en doula. Vissa försäkringsbolag täcker dem i graviditeten politiken. En doula hjälper mamman före, under och efter förlossningen som en personlig tränare och assistent. De är förespråkare för mamman och deras födelseprocess rättigheter och önskemål.
Tio.
Tänk dig en barnmorska som är stark anhängare av framgångsrika VBAC leveranser på sjukhus eller i hemmet. Första gången VBAC mammor nytta av att ha en doula och barnmorska som ett stödsystem.

Tips och varningar


 • Vet födelseprocess akronymer. C-sektionen är en förkortning av Kejsarsnitt, metoden för förlossningen via kirurgiska ingrepp genom livmoderväggen. VBAC innebär vaginal förlossning efter Kejsarsnitt.
 • Registrera dig för ett träningsprogram som kommer att stärka den inre kärnan och magmusklerna som Yoga.
 • beakta riskerna för hemleverans om att besluta om en VBAC leverans för första gången. Diskutera riskerna med den tidigare C-sektioner med hälso-leverantören.


 • Previous:nothing Next:hur man handskas med hyperemesis naturligt

  Relaterade artiklar


 • Hur du tar triamterenew / HCTZ
 • hur man hittar kirurgi för viktminskning resurser
 • Hur man vet om du uppfyller kraven för gastric bypass-operation
 • hur banken ett nyfött navelsträngsblod
 • hur man hittar en läkare i Texas
 • hur man vet fördelarna med kirurgi för viktminskning
 • hur man ska behandla arsenik i vatten
 • hur de kan utöva hjärnan
 • hur man gör hemmagjorda våtservetter
 • hur man kan stödja en vän med cancer
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com