hur man kan bota svamp nagel

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-06-16
Finger nagelsvamp är inte lätt botas. Det är en svampinfektion som lever under nageln. Så tyvärr är det väl skyddad, svårt att komma åt, och nagelbädden förblir fuktig på grund av spik täcker. Men med lite obeveklig uppmärksamhet och en blandning av behandlingar, bör du kunna bota din svamp nagel. Här är hur
1
Håll nageln torr. . . Det svåraste att bli av med svampinfektion är att hålla spiken borta från vatten. Det kommer bara lägga till spik fuktighet och hålla nagelbädden våta, där svampar älskar att växa. Det innebär att när du tar en dusch, måste handen eller ett finger stå utanför i båset. (Kanske även i en lös plastpåse eller gummi handske. ) Men se till att luften fortfarande kan cirkulera så att handen inte svettas, som hindrar hela syftet med att lämna handen utanför duschen i första hand. Också, när diska, göra tvätten eller någon annan verksamhet som innehåller vatten måste hand skyddas på samma sätt, men bär en gummi handske eller löst sittande plastpåse.
2.
bort nagellack. För att bota nagelsvamp, måste du hålla spiken utsätts för ljus. Svamp älskar att växa i mörka områden. Så när du upptäcker nagelsvamp, ta bort alla nagellack omedelbart tills du bota spiken.
3.
Prova huskurer. Vissa människor föreslår att blanda äppelcidervinäger och väteperoxid i en fifty-fifty-lösning, blötläggning händerna i 45 minuter i flera dagar för att se om detta hjälper bota svampen nagel. Andra föreslår att du använder en mössa full av Clorox blekmedel i ett högt glas vatten. Blötlägg fingret i lösningen för ungefär en minut och åter upprepa under flera dagar för att se om svampen är lindras.
4.
Använd krämer. Det finns flera krämer som finns på ditt lokala apotek. Vissa kan vara receptbelagda, så du kanske måste träffa en läkare, men FDA har blivit mer överseende med krämer är det om godkännande för over-the-counter användning. "Naftin" och "tånagel och nagelsvamp Treatment" är båda välrenommerade varumärken.
5.
Använd oral medicinering. Leucatin och Lamisil är två produkter som kan tas oralt för att bota din svampen nagel. För Lamisil du måste boka tid hos din läkare eftersom det är ett recept produkt.
6.
Bort spiken. Detta är den sista utvägen, och inte heller nödvändigtvis ett botemedel beroende på vilken typ av svamp du har. Självklart för det här steget, behöver du vara under avisering av en läkare.

Tips och varningar


 • Om svampen dröjer sig kvar i mer än två veckoreller blir gradvis sämre snabbt, kontakta din läkare omedelbart!


 • Previous:nothing Next:hur man gör kegal övningar

  Relaterade artiklar


 • hur man hittar de mest prisvärda kirurgen lap band
 • hur man kan stödja en vän med cancer
 • hur man torkar upp din försörjning bröstmjölk
 • hur du börjar använda en östrogen grädde
 • hur man hittar gratis mat
 • hur man kan gå Anonyma Alkoholister
 • hur man känner igen uppkomsten av klimakteriet
 • hur man hittar en Anonyma Alkoholister möte i New York City
 • hur man tar reda på mer om gastrocnemius
 • hur man handskas med kvinnligt håravfall
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com