hur man minimerar spindel vener

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-06-05

Spider vener, eller telangiectasias, är röda eller blå ådror som förstoras nära ytan av huden. Normalt ett par millimeter i storlek, dessa spindel vener förekommer främst i ansikte och ben, men kan dyka upp var som helst på kroppen. Även om inte alla spindel vener kan förhindras, finns det några generella tips, huskurer och kliniska rutiner finns för att minimera deras utseende

Du behöver:. .
Kompressionsstrumpan
 

dietförändringar


1.
Konsumera mat rik på fiber innehåll som frukt, grönsaker och fullkorn för att minska förstoppning. Ansträngande att tömma tarmen kommer att sätta press på venerna som orsakar blodet att ta en omväg via de ytliga venerna, vilket resulterar i blåaktiga ådrorna på huden.
2.
Ät en låg salthalt diet, eftersom salt behåller vattnet i kroppen vilket kan göra att svälla.
3.
öka intaget av ingefära, vitlök och lök hjälpa till att bryta ner ett naturligt och olösligt protein som kallas fibrin som omger venerna. Fibrin fungerar som en barriär runt sår och assisterar i blodets levringsförmåga, men i processen blir det deponerade runt venerna ge det en knölig utseende.
 

livsstil ändringar


1.
Försök att inte sitta eller stå i samma ställning under lång tid eftersom det påverkar trycket på ventilerna i dina ådror . Håll fötterna högt med kuddar under sömnen och använda en ottoman eller en fåtölj när du läser eller tittar på TV.
2.
Har svala duschar istället för varmt och kära som värme vidgar blodkärlen vilket gör dem mer iögonfallande. Minska långvarig exponering i solen och kom ihåg att använda solskyddskräm.
3.
Motionera minst en halvtimme om dagen för att främja spridning. tonen muskler och fast din hud. Dessa fördelar kommer att hjälpa att förhindra vener från utstående ut och bli märkbar.
4.
Applicera concealern med latex svamp och foundation kräm med puder för att tillfälligt fixa spindel vener i ansiktet. För de på benen och andra kroppsdelar, använd en ogenomskinlig kräm baserad produkt-och miljö pulver tillgängliga i varuhus.
 

Kliniska metoder


1.
Tänk scleroterapi , en icke-kirurgisk behandling där medicinering droppade in i venen via en tunn nål som gör att svälla ven ventil, stick och stängde. Detta hindrar blodflödet genom de skadade venen. Det kräver inte narkos och de flesta patienter se en 50 till 90 procent förbättring.
2.
Satsa på laserbehandling om nålar ger dig kalla kårar. Laserkirurgi sänder en stark explosion av ljus på blodkärl vilket gör det blekna bort och försvinna. Beroende på storleken på spindel ven, tar behandling 2 till 5 tjugo minuters sammanträden.
3.
Sakta ner utvecklingen av nya spindel vener genom att be din läkare att förskriva kompression strumpor som hjälper till med cirkulation.
 

tips och varningar


 

 • Om ditt schema är för snäv, prova att stå upp, lyft hälarna på tå och dra dig upp och ner i 15 räknas. Detta sträcker vadmusklerna och hjälpmedel i ökad blodcirkulation.
 • Välj endast certifierade kosmetiska hudläkare eller yrkesutövare att utföra kliniska rutiner.
17 20 21 22 23

Previous:nothing Next:hur man känner igen tecken på alkoholism

Relaterade artiklar


 • Hur man avgör om knä bandet kirurgi är rätt för dig
 • hur man hittar en läkare i Texas
 • hur man känner igen symptom på infektion i urinblåsan
 • hur man känner igen tecken på alkoholism
 • hur man kan undvika komplikationer efter hysterektomi operation
 • hur man torkar upp din försörjning bröstmjölk
 • hur du ökar din energi
 • hur man hittar kirurgi för viktminskning resurser
 • hur man hittar en läkare inom allmänmedicin i Arizona
 • hur man behålla viktminskning efter kirurgi för viktminskning
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com