Så för att lindra ryggsmärtor på ett plan

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-07-31
Fler och fler människor lider av ryggsmärtor på en daglig basis, vilket gör det svårt att hoppa ett plan eller hoppa i en bil för en resa. Det finns vissa människor som undviker det helt och hållet eftersom de har ännu inte hittat ett sätt att lindra smärtan. Ändå finns det några saker Ryggbesvär kan göra för att eliminera eller lindra ryggvärk människor upplever på sina flygningar

Du behöver:.
Pillow
. Värmedynan.


1.
Använd en kudde för ländryggen för att hjälpa på de långa flygningar. Många flygplanssäte är inställda på nästan en 90-graders vinkel, vilket kan göra det riktigt tufft på människor som har ont i ryggen. Luta stolen tillbaka och stödja nedre delen av ryggen med en kudde kan hjälpa ta stress bort och minimera ryggvärk som kan sätta i efter att ha suttit så länge.
2.
Sträcka på benen. Detta är något du normalt inte tror att du kan göra på ett plan. Men för människor som tenderar att ha ont i ryggen, är det viktigt att röra på sig varje gång på ett tag. Ta en långsam promenad till toaletten och tillbaka när bältet inte är tänd. Om du fortfarande har problem, helt enkelt be en flygvärdinna om du kan få upp ett par minuter. Generellt om de förstår din begäran kan de vara ganska tillmötesgående.
3.
Motion innan resan. Detta kan hjälpa din kropp slappna av innan något påfrestande som en flygning. Många experter menar att göra yoga eller ta en promenad innan hoppande ett plan och sittande under långa perioder. Men läkarna försiktighet att ta det lugnt om motion är vanligtvis inte en del av din dagliga rutin.
4.
Hitta en produkt som fungerar för dig när du har ont i ryggen och bunkra upp . Oavsett om det är den nya typen av bärbara (och icke-elektriska) värmedyna eller en viss typ av läkemedel som hjälper till att lindra smärtan, är det bäst att pack lite extra för ditt flyg och din resa hem. Detta garanterar någon form av lättnad om andra metoder inte är tillgängliga.
5.
Ta ett djupt andetag och försöka slappna av. Det kan vara tufft att göra, speciellt när du uppleva smärta, men stressa över det bara gör kroppen spänd upp ytterligare och kan skapa mer smärta i det långa loppet.


Previous:nothing Next:hur man undviker farliga läkemedelsinteraktioner

Relaterade artiklar


 • hur man rengör mjuka kontaktlinser med mångsidiga lösning på bästa sätt.
 • hur man hittar en läkare inom allmänmedicin i Colorado
 • hur man hittar en Anonyma Alkoholister möte i New York City
 • hur man gör en födelse plan
 • hur man byter en familjs övning rutin
 • hur man skyddar ett barn från solen
 • hur du tar bort ett varv band efter operationen
 • hur man kan bli av med hudbristningar
 • hur man behålla viktminskning efter kirurgi för viktminskning
 • hur man kan förebygga åksjuka hos småbarn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com