hur att släppa rädslan för åldrande

Inlagd av: Jonathan Nyberg uppdaterad: 2014-07-05
Många människor har svårt att acceptera åldrandet. Rädsla och ångest över årens lopp kan visa i ditt ansikte och bara göra saken värre. Följ dessa steg för att klara av denna naturliga process
1.
Börjar märka det vackra karaktär om ditt ansikte. Acceptera rynkor och linjer som års erfarenhet och tillväxt. Varje rynka kan representera något man uppnått eller övervinna.
2.
Gör en lista över alla de underbara egenskaper du har och saker du är bra på. Ibland glömmer vi vad vi har åstadkommit och det är bra att påminna dig om var du har varit och vad du har gjort.
3.
Bo unga i anden genom att göra aktiviteter som du inte har gjort sedan du var ung. Gå cykling, spela en styrelse eller TV-spel, eller äta sockervadd på en nöjespark. Vad du än väljer, är den skyldig att göra dig pigg och unga i sinnet. Människor som trivs och hålla unga i anden tenderar att ha en ung utseende.
4.
Övertyga dig om att åldrandet är oviktigt! Det är en naturlig del av livet och genom att kämpa mot den kan bara göra någon åldras snabbare.
5.
Var öppen för de nuvarande trenderna i kultur, inklusive filmer, böcker och musik. Du behöver inte att njuta av "nästa stora grej", men vara öppen för dess möjligheter.
6.
Ta kurser, utmana dina perspektiv, fråga din länge haft övertygelser. Låt inte ditt sinne att stagnera.
7.
Avstå från nostalgi. Igår är borta och tid fokuserat på det, rånar dig i morgon. Den "gamla goda tiden" är just nu. Kom ihåg vad som stor salvia, Tony Soprano, som sade: "Kom ihåg när är den lägsta formen av konversation. "
8.
Umgås med yngre människor. Kasta inte bort vänner i din ålder men utsätta sig för yngre perspektiv och smaker. Avstå från att döma dessa nya idéer och ser djupt för att upptäcka deras värde .
9.
aldrig vara för säker på någonting. Världen är i ständig förändring. Påminn dig själv om att det är bättre att köra ut svaren innan du kör ut ur frågor.

10.
upprätthålla sociala kontakter och slutar aldrig att utforska och njuta av din sexualitet.


Previous:nothing Next:hur man reser med en åksjuk barn

Relaterade artiklar


 • hur man rakar
 • hur man kan bli av med löss
 • hur man ska behandla ett spädbarn är kallt
 • Hur du ser mindre på TV
 • hur man väljer att göra kirurgi för viktminskning
 • hur man känner igen en kemisk abort
 • hur man lär sig om biceps brachii
 • hur man kan gå Anonyma Alkoholister
 • hur man vet riskerna med kirurgi för viktminskning
 • hur man håller näsgångarna rena
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com