hur man gör hem-födelse pappersarbete

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-07-08
Förberedelser för att ha en bebis kan vara en överväldigande upplevelse med alla de alternativ där ute för blivande mammor. Hem Födda har blivit allt populärare, och modern medicin börjar anamma användningen av barnmorskor och Doulas. Vad nyblivna föräldrar måste vara beredda på det pappersarbete som kommer att krävas av dem, som normalt utförs av läkare kontor och sjukhuspersonal
1.
Kolla dina alternativ. Fundera försäkringsskydd eller om du kommer att betala bekostnad av förlossningarna hemma ur fickan. Kanske vill du ha en utbildad professionell närvarande, så överväga om erfarenhet eller utbildning är viktigare i din hjälpare. Var noggrann med din forskning, men alltid komma ihåg att beslutet i slutändan är upp till dig och din familj.
2.
Vidta åtgärder tidigt. Om du vill ha hemförlossning täcks av försäkringar, kallar dem så att du förstår de specifika detaljerna i er politik och förmåner. Vad kan andra natur för sjukhuspersonal kan vara ganska förvirrande för lekmän, så flytta genom processen långsamt och metodiskt, dokumentera varje steg i fall det finns någon förvirring senare.
3.
Var beredd på att betala i förskott för kostnaden för ditt hem födelse och sedan begära ersättning från ditt försäkringsbolag senare. Många kommer att be att få utbetalningar först och sedan vara beredd att ersätta snarare än skriva kontrollera att personer som inte har en aktuell medicinsk praxis.
4.
Fråga din barnmorska eller doula vad deras förfarande för fakturering för sina tjänster. Detta kommer att hjälpa dig att förbereda för att ha rätt dokument redo för arkivering fordringar med ditt försäkringsbolag och se allt är kompatibel med sina regler för att göra saker flyta smidigt.
5.
Ta reda på om din barnmorska eller doula kommer att ha ett intyg om levande födda och skicka in nödvändiga papper till staten eller om du kommer att behöva skaffa dessa filer i förväg. Kom ihåg, det kan tidsgränser för hur länge efter att ett barn föds har det pappersarbete in till staten. Du måste också registrera barnet för ett Social Security Number.
6.
Förbered dig för en backup plan i händelse av att något går fel och du behöver söka akut sjukvård. Sjukhus uppskattar att veta ungefär när en blivande mamma beror så att de kan planera därefter. Arbeta med ditt sjukhus för att låta dem veta att du kommer att vara födelseprocess hemma och om en olycka inträffar vad det bästa tillvägagångssättet är att undvika att kaos på akuten.
7.
Stå upp för det man tror i. Om du har valt att ha en hemförlossning, kan du stöta på många inom det medicinska området som inte stöder ditt val. Bara du vet vad som är rätt för dig och din familj. Du kan behöva vara bestämda med ditt försäkringsbolag, sjukhus personal eller någon annan du kan stöta på när man planerar för ditt hem födelse.
8.
Var beredd på att gå knä djupt i pappersarbete, utbilda dig på medicinsk jargong och fakturering och tillbringar mycket tid i telefon förklara din situation. Det finns mycket hjälp där ute för att stödja dig i ditt val, men du måste vara villig att göra jobbet.

Tips och varningar


 • Varje stat har sina egna lagar om live-födelse pappersarbete. Var noga med att kontrollera med din lokala myndigheter om vad som kommer att behövas.
 • När man arbetar med ett försäkringsbolag, alltid kolla med dem innan några beslut. Detta ger dig en indikation på hur villiga de är att arbeta med dig och kan vara en viktig faktor för beslutet att ha en hemförlossning.
 • känna till lagar som är specifika för ditt tillstånd om hem födda. Utan hjälp hem födda olagligt i vissa stater, så forskning statens lagar innan du fortsätter med något.


 • Previous:nothing Next:hur man väljer att ta testosteron

  Relaterade artiklar


 • hur man sluta bita på naglarna
 • hur man gör kegal övningar
 • hur man kan bli av med löss
 • hur man hittar gratis mat
 • hur man känner igen uppkomsten av klimakteriet
 • hur man levererar en baby i en nödsituation
 • Hur får man en snabb energikick
 • hur man undviker solbränna
 • hur man hittar knä resurser band kirurgi
 • hur man gör hem-födelse pappersarbete
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com