hur man ska behandla förstoppning hos småbarn naturligt

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-07-01
När ett barn lider av förstoppning, inte bara sin pall torr och hård, är det också svårt och ofta smärtsamt att passera. För att hjälpa små barn som är förstoppade, är det oftast bäst att använda alla naturliga produkter innan en OTC laxermedel som kan vara alltför starka för barnet. Här är några naturliga sätt att förebygga och behandla förstoppning hos småbarn
1.
Review hennes kost. Se till att du inte ger henne för mycket skräpmat. Dessa brukar högförädlade och brist fiber, vilket är viktigt för regelbundna tarmrörelser. Om ditt barn äter för mycket skräpmat, skär ner intaget omedelbart.
2.
Ersätta sin kost med livsmedel som innehåller mycket fibrer som fullkorn och kli.
3.
Uppmuntra henne att äta mer frukt såsom äpplen, aprikoser, päron och druvor. Undvik bananer eftersom de tenderar att strama upp systemet mer än de erbjuder lättnad. Tjäna henne massor av grönsaker som morötter, ärtor, squash och gröna bönor. Hacka dem i lagom storlek eller mosa dem för att förhindra oavsiktlig kvävning.
4.
Erbjud dina juice barn frukt om han vägrar att äta någon frukt eller grönsaker. Apple och beskära juice är särskilt effektiv vid behandling av förstoppning. Du kan även lägga till saft i hans spannmål.
5.
Ge henne rikligt med vatten att dricka. Detta förhindrar uttorkning och främjar regelbundenhet också. Om hennes urin är gul är hon dricker inte tillräckligt med vatten.
6.
Sätt honom på en toalett schema varje par timmar som en påminnelse för honom att använda toaletten. Ibland kan ett barn ryckas spela och kan ignorera tecknen på en avföring. Gör det kan leda till förstoppning. Det kan också bli en vana som är svår att korrigera.
7.
Öka sin aktivitet en extra 30 minuter om dagen. Ta henne på en promenad, sätta på musik och dans eller spela i parken. Motion hjälper att förebygga och minska förstoppning.
8.
Försök med att använda glycerin stolpiller om allt annat misslyckas.
9.
Kontakta läkare om dina barns avföring är blodig eller om han har feber eller kräks.


Previous:nothing Next:hur man kan öka livslängden

Relaterade artiklar


 • hur man hittar en läkare i Texas
 • hur man kan förbättra hållningen
 • hur man kan öka livslängden
 • hur man väljer en effekt bar
 • hur man ska behandla arsenik i vatten
 • hur man kan stoppa ett barns näsa plocka
 • hur man kan stödja en vän med cancer
 • hur man kan minska risken för havandeskapsförgiftning
 • hur att läka efter en C-sektionen
 • hur man kan stoppa hindra ett barn med inlärningssvårigheter
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com