hur man väljer en läkare

Inlagd av: Valon Istrefi uppdaterad: 2014-07-20
Välja din primärvårdsläkare är ett viktigt steg att ta hand om din hälsa och ditt medicinska behov. Välja rätt läkare kan betyda skillnaden mellan att få personlig service du vill och bli betraktad som en medicinsk rekordmånga utan ett ansikte. Följande är några steg att tänka på att välja rätt läkare för dig

Certifieringar och medlemskap


1.
Be en vän eller arbetskamrat om de känner till någon bra läkare i området. Sammanställa en omfattande lista ger dig möjlighet att välja en som passar dina behov. Kom ihåg de behöver vara nära nog för dig att kunna göra ett besök med relativ lätthet. Kontakt område sjukhus eller medicinska skolor för rekommendationer.
2.
Kontrollera att alla dina möjliga val är certifierad. Du kan ringa den amerikanska styrelsen för medicinska specialister för att lära om en läkare är legitimerad i ett visst specialitet.
3.
Kolla på nätet för att se om en läkare är i god status med din statens medicinsk ombord. Där kan du lära dig om några disciplinära åtgärder eller straffrättsliga åtal har väckts mot en läkare.
4.
Ta reda på vad anknytningar din potential läkare har med sjukhus i ditt område. Om du gör det kommer att hjälpa dig validera om den som tillhandahåller passar dina behov och har uppfyllt vissa riktlinjer för kvalitet. Det finns skäl på varför en viss sjukhus skulle vägra privilegier till en läkare. De är skyldiga att berätta varför. Detta händer mycket oftare än du kanske tror och det är ett viktigt steg i ditt sökande efter en läkare.

tjänster och försäkringar Godkännande


1.
reda på vilka tjänster erbjuds på läkare kontoret. Vissa outsourca sina laborationer och röntgen eller annan screening och tester. Kom ihåg om detta görs innebär också separata faktureringar än den som genereras från din läkare. Om de gör outsourca, ta reda på hur långt du måste gå för att få dessa tjänster.
2.
Läs som kommer att ersätta din läkare när han är ute antingen på semester eller för sjukdomar. Titta på deras referenser också.
3.
Möt anställda. Det är inte en trevlig upplevelse när du är sjuk och sitter i väntrummet att ha ett kontor personal dålig "sängkanten sätt. " Är de vänliga och tillmötesgående? Ingen vill ta itu med en aggressiv person när du är sjuk.
4.
Tala med en läkare för att få en känsla av förtroende han kommandon med sina patienter och för att avgöra om han kommer att lyssna på dina klagomål och kunna svara med rätt behandling. Ställ frågor.
5.
Ta reda på vad den genomsnittliga väntetiden är för möten. Om läkaren personal överbokar sina patienter per timme kan du förvänta dig att behöva vänta varje gång du går.
6.
Kontrollera med ditt försäkringsbolag för att avgöra om läkaren du väljer är i ditt nätverk och för att kontrollera sjukhusen han är knuten också omfattas. Alltför många gånger vi väljer en läkare och när det är dags för oss att läggas in på sjukhus, tar vi reda på sjukhuset är han knuten till finns inte i vårt nätverk. Detta leder till försäkring betala på en betydligt lägre om du väljer att stanna hos henne, och använda utanför sjukhus.


Previous:nothing Next:hur man älskar tid ensam

Relaterade artiklar


 • hur man använder en bärbar TENS-apparat på arbetskraft
 • hur man mäter kroppsfett för män
 • hur man kan bryta den Koffein
 • Hur man väljer en proxy vård
 • hur man ska behandla ett spädbarn är kallt
 • hur man hittar ett centrum alkohol rehab
 • hur man känner igen en kemisk abort
 • hur man väljer att göra kirurgi för viktminskning
 • hur man kan stödja en vän med cancer
 • hur man hittar en läkare inom allmänmedicin i Alabama
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com