hur man väljer ett läger för ett överviktiga barn

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-07-30
Retas är en del av att växa upp, men dess gemensamhet inte ta udden bort när en mor försöker trösta ett barn i tårar. Det blir ännu svårare att få igenom när retas är resultatet av ett sjukdomstillstånd som barnfetma. Barn blir så självmedveten från att kallas "fett" att föräldrar ofta vänder sig till mer extrema åtgärder såsom läger viktminskning
1.
Välj ett läger som fokuserar på kul. Även du skickar ditt barn till ett läger med ett syfte, fråga om den del av lägrets program avsett för avkoppling och roliga aktiviteter. Om ditt barn går i en camp utan en bra balans, kommer han inte vill vara där och kommer inte att få ut det mesta av sina erfarenheter.
2.
Hitta ett läger med den rätta mixen av verksamheten. En viktminskning läger för överviktiga barn kommer naturligtvis att placera en stor tonvikt på att öka motion genom idrottsaktiviteter. Lägret bör även erbjuda icke-idrottslig verksamhet har anpassats till barn med alla typer av intressen och gåvor, till exempel musik, teater och konst och hantverk.
3.
Fråga vägledare om gruppmöten. Barn behöver veta att de inte är ensamma om att ställas inför sin fetma och samtalen grupp kan uppnå detta mål genom att erbjuda en trygg miljö för dem att uttrycka sina känslor om sin vikt. Bara att vara med andra barn med fetma kommer att få dem att känna sig mer "normal" i vetskapen att det finns andra går igenom samma typ av erfarenhet.
4.
Delar er oro över långsiktiga mål. I början, gruppmöten och ha roligt är bra sätt att integrera ditt barn i läger liv, samtidigt som henne att konfrontera henne vikt frågor en dag i taget. Men du måste fråga programledningen hur de kommer att lära ditt barn att bli ytterst ansvarig för sig själv i syfte att främja framgång viktminskning långt efter lägret är över.
5.
Fråga om menyn. De flesta människor tar för givet att menyn erbjudanden näringsmässigt är balanserade, och förmodligen är, men frågar om vilka måltider som ska vara på din lista med frågor. Dessutom bör du se att portionerna är kontrollerade, eftersom ditt barns syn på vad en frisk del ser ut som är mest sannolikt fel.
6.
Läs om lägret erbjuder kurser i kost och matlagning. Om ditt barn är gamla nog att delta i ett läger viktminskning, är han tillräckligt gammal för att lära sig läsa livsmedelsmärkningen, göra hälsosamma val av mat och förbereda en näringsmässig mellanmål efter skolan. Denna aspekt av lägret erfarenhet kommer att hjälpa ditt barn att få kontrollen över sin matvanor.

Tips och varningar


 • Kontrollera att det finns en zerotolerance mobbning och retas politik i lägret. Det faktum att barnen är där för ett gemensamt mål inte alltid se till att trakasserier inte kommer att hända.
 • Om du behöver hjälp att välja ett läger för överviktiga barn, se till din barnläkare eller hälsa försäkringsbolag för vägledning och rekommendationer.
 • Ta reda på om lägret du väljer har ett stödnätverk att ditt barn kan utnyttja hela året om så behövs.


 • Previous:nothing Next:Hur man känner igen vertigo

  Relaterade artiklar


 • hur man använder akuta preventivmedel
 • hur förklarar döden för att ett litet barn
 • Hur man använder en menskopp
 • hur man gör hemmagjorda våtservetter
 • Hur man använder en förlossningarna boll
 • hur banken ett nyfött navelsträngsblod
 • hur du tar bort ett varv band efter operationen
 • hur man kan stoppa hindra ett barn med inlärningssvårigheter
 • hur man väljer bindor
 • hur man kan förebygga åksjuka hos småbarn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com