Så för att lindra hemorrojder

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-08-18
Även om de inte vanligtvis farlig eller livshotande, hemorrojder är orsaken till några allvarliga smärta och obehag för många vuxna. Ungefär hälften av alla vuxna i åldern 50 år eller äldre tolerera hemorrojder varje dag. Många behandlingar för att lindra hemorrojder kan göras hemma. Allvarliga fall kan kräva ett besök din husläkare. Läs vidare för att lära sig att lindra hemorrojder

Du behöver:.
Hela korn livsmedel
Färsk frukt och grönsaker.
Badkar.
Kall kompress.
Kräm eller salva.
Husläkare.


1.
Minimera tryck och ansträngande. Prova att lägga fiber till din kost för att kontrollera din förstoppning. Uppnå enklare eliminering genom att införliva kli och färsk frukt och grönsaker, vilket resulterar i en mjukare, skrymmande avföring. Drick mycket vatten för att stanna hydrerade och lägga bulk och mjukhet till pallen. En over-the-counter pallen sköljmedel kan också hjälpa till i denna del av hemorrhoid lättnad.
2.
Blötlägg det. Ett varmt SITTBAD är ett av de enklaste och mest effektiva sätt att behandla smärtsamma hemorrojder. Prova blötläggning i varmt SITTBAD tre eller fyra gånger om dagen för att lindra smärtsamma hemorrojder. Fyll badkaret med tre till fyra inches av vatten och blöta området i cirka 15 minuter.
3.
Använd en kall pack. Applicera en kall pack till området för uppskov av svullnaden. Om du använder en kylklamp, se till att täcka den med en mjuk trasa för att förhindra ytterligare skador på det drabbade området.
4.
Kontakta din läkare. Om huskurer inte får du hemorrhoid lättnad som du behöver, kan du behöva kontakta din läkare, eftersom situationen kan vara värre än du trodde. En fysisk undersökning kommer att berätta för läkaren vilka former av behandling kan få dig en viss lättnad.
5.
Välj en behandling. Om din läkare om hjälp är nödvändig finna lättnad, undersöka din behandling alternativ. Några lösningar som kan din läkare rekommendera inbegriper tillämpning av receptbelagda krämer eller salvor, eller någon form av kirurgi som gummiband tvister, scleroterapi, infraröd koagulation och hemorrhoidectomy.
6.
Förhindra återfall. Håll avföringen mjuk och eliminera så fort du känner suget. Motion och en fiberrik kost är också till hjälp för att förhindra en upprepning av hemorrojder.


Previous:nothing Next:hur du får ut det mesta av en fysisk undersökning

Relaterade artiklar


 • hur man hittar en läkare inom allmänmedicin i Utah
 • hur man undviker solbränna
 • hur man får en abort
 • hur man byter en blöja i en bil
 • hur man blir en doula
 • hur man kan stödja en vän med cancer
 • hur man hittar paraben-fria solskydd
 • hur man kan kontrollera om en bariatric kirurg rekord
 • hur att förstå människor som skär sig
 • hur kartlägga en menstruationscykel
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com