hur du får ut det mesta av en fysisk undersökning

Inlagd av: Stefan Svensson uppdaterad: 2014-08-18
De flesta människor är inte alltför förtjust i tanken att gå till läkaren. Det brukar ingen roll vem läkaren är, men resor till läkare göra många människor lite orolig. Du kan få vad du behöver av ditt besök och det behöver inte vara smärtsamma. Läs vidare för att lära dig att få ut det mesta av en fysisk undersökning
1.
Tala och ställa frågor under ditt besök. Din läkare är inte tankeläsare och om du har frågor bör du uttrycka dem. Vissa personer blir nervösa frågar sin läkare så många frågor, men läkarna finns för suppport.
2.
Var ärlig. Det är en av de bästa rekommendationer läkarna har för patienterna. Om du har en bra läkare, kommer de inte göra dig att känna dömas om din sjukdomshistoria-oavsett hur du känner det. För att du ska få den bästa vården, de flesta läkare säger att nyckeln är att vara öppen och ärlig om din hälsa. Det är först då som de kan göra rekommendationer bäst för dig och din framtid.
3.
Skriv ned allt, om det är frågor du har eller någon medicinsk alternativ du skulle vilja diskutera med din läkare. Vissa människor känner sig ganska nervös eller orolig deras besök oavsett vad och som kan göra det lätt att glömma bort viktiga saker du bör diskutera. Med den korta tid du har, kan få en lista eliminera stress för att behöva komma ihåg alla viktiga saker.
4.
ställa fler frågor, även efter ditt besök. Många av oss kommer hem och kom ihåg att en gnagande fråga som vi skulle fråga eller inte skriva ner. Var inte rädd för att ringa doktorn. Och om du inte kan komma i kontakt med din läkare direkt kan du också tala med sin sjuksköterska läkare eller lämna ett meddelande med sjuksköterskan.
5.
Följ dina instinkter genom att erkänna om eller inte din läkare sätter dig till mods. Det är mycket svårt att få den bästa vården om varje besök till din läkare sätter dig in i ett stressigt tillstånd. Om du har försökt få ut det mesta av din läkare och verkar inte att få svar eller hjälp du söker, söka efter en ny läkare. Fråga vänner om en remiss eller prata med medarbetare om deras läkare. Du kan vara mycket lyckligare med en annan som kan ge dig en helt ny upplevelse på läkarmottagningen.


Previous:nothing Next:hur man hittar paraben-fri tvål

Relaterade artiklar


 • Hur identifiera mononukleos
 • hur att släppa rädslan för åldrande
 • hur man blir en doula
 • hur man hittar en läkare i Tennessee
 • hur du hittar den bästa bariatric kirurgen
 • Hur vet man om att vaccinera ett barn
 • hur man gör hemmagjorda våtservetter
 • hur man behålla viktminskning efter kirurgi för viktminskning
 • hur man känner igen tecken på alkoholism
 • hur man väljer en effekt bar
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com