hur förklara PMS till en preteen

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-08-30
Din preteen dotter växer upp. Du har två alternativ för att hantera PMS humörsvängningar av dina preteen. Du kan förklara, i hopp hon kommer känna igen hennes PMS-symptom och inse att hon är oresonlig, eller kasta ett fall av choklad in i striden och springer som hus brinner
1.
Tala med din preteen när hon är på gott humör. Du har bara 2 dagar under månaden för att utföra denna uppgift, så ta för dig när tillfälle ges. Se till att du är ensam och sannolikt inte kommer att avbrytas av en manlig familjemedlem. Preteen flickor är lätt förskräckta.
2.
Förklara de förändringar som händer med hennes kropp. Säg åt henne att det är normalt att känna ömmande och uppsvälld innan hennes period börjar. Hon kan också känna hungrig och cranky (ömmande och uppsvälld är fult kusiner). Dessa ovälkomna gäster utgör några av de glädjeämnen i att vara kvinna.
3.
Sympatiserar med hennes PMS humörsvängningar, men påminna henne att hålla dem i schack. Föreslå hon umgås i sitt rum när hon mår FUL, eftersom det ger henne lite tid att koppla av. (Det ger dig också tid att fly hålla dessa bilnycklarna händig. )
4.
Berätta om lättnad alternativ. Håll en värmedyna och bubbelbad under badrummet diskbänken. Lager koffeinhaltiga drycker och ha en flaska av Ibuprofen redo. Försäkra henne om att hon fortfarande kan delta i vanliga aktiviteter, och att träning kan minska PMS-symptom.
5.
Informera henne om att PMS har sina användningsområden. Hon måste vara mycket uppmärksam på sin kropp, men att göra det, kan hon förbereda sig för hennes kommande period och inte bli överraskad.
6.
Fråga om hon har några frågor eller vill dela några tankar. Ignorera ögongloben rullande som blir följden. Hon uppskattar de tips du gav henne, men förvänta dig inte att hon skulle säga så.
7.
Låt henne dra sig tillbaka till sitt rum att överväga Icky-ness av er diskussion. Skjut en chokladkaka under dörren och reträtt till säkrare mark.


Previous:nothing Next:hur man överlever en lång vinter

Relaterade artiklar


 • hur man svälja ett piller
 • hur man gör en födelse plan
 • hur förstå resultaten cellprov
 • hur man identifierar tidig förlossning
 • hur man hittar knä resurser band kirurgi
 • hur man hittar kirurgi för viktminskning resurser
 • hur du hittar den bästa kirurgen lap band
 • hur man hittar ett Anonyma Alkoholister möte i Chicago
 • hur man tar reda på mer om gastrocnemius
 • hur du tar bort ett varv band efter operationen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com