hur har färre ledande stunder

Inlagd av: Magnus Ekblad uppdaterad: 2014-08-06
Forskare har visat att mental träning kan öka hjärnans funktion. Seniorer som lär sig nya saker och hålla sina sinnen aktiva är mindre glömsk och har färre senior stunder. Följande strategier har visat sig i den vetenskapliga forskningen att arbeta för att förhindra hjärnan från åldrande
1
<. . br> Håll aktiv, lära sig nya saker, lära sig ett nytt språk eller ta en klass i ett ämne du vet inte mycket om. Förebygga psykisk försämring uppstår i första hand är kritisk.
2.
lära sig strategier som minskar riskerna för stroke och hjärtinfarkt, som sänkt blodtryck och kolesterol, äta välbalanserade måltider och träning. Dessa strategier hjälper också skydda hjärnan. Äldre människor som motionerar regelbundet är skarpare och fortsätta med tillväxt inom viktiga områden av hjärnan.
3.
Stimulera hjärnan. Människor som är mer utbildade, har intellektuellt utmanande jobb och fördjupa sig i aktiviteter som är stimulerande är mindre benägna att utveckla Alzheimers sjukdom och andra demenssjukdomar.
4.
spela interaktiva spel såsom datorspel som är utformade för att bygga hjärnans nervbanor och absorbera och bearbeta information. Det finns mer nytta av att delta i många stimulerande aktiviteter än enformigt och kära.
5.
Livsmedel Ät att hjälpa till att minimera hjärnans åldrande. Livsmedel som innehåller mycket antioxidanter har visat att bromsa hjärnans åldrande och bidra till att förebygga Alzheimers sjukdom och andra neurologiska sjukdomar. Dessa livsmedel innehåller blåbär och tranbär. Att äta fisk som innehåller omega-3 fettsyror minst en gång i veckan också fördröjer vägtull befolkningens åldrande får på hjärnan.
6.
Tillsätt örten rosmarin i livsmedel för att förhindra hjärnan från åldrande. En studie i Tokyo, Japan, fann att carnosic syra och caffeic syra, finns både i rosmarin, bidrar till att förbättra minnet för att minska ledande stunder.


Previous:nothing Next:hur man kan förbättra mjuk kontaktlins relaterade torra ögon och öka kontaktlins användningstid

Relaterade artiklar


 • hur man dricka en liter vatten om dagen
 • Hur man avgör om knä bandet kirurgi är rätt för dig
 • hur man har en framgångsrik VBAC
 • hur man får sorg rådgivning
 • hur ta hand om fötterna
 • hur man mäter kroppsfett för män
 • hur man gör en bärbar kit familj hygien
 • hur man rengör upp kroppsliga vätska spill
 • hur du hittar den bästa bariatric kirurgen
 • hur man kan förebygga åksjuka hos småbarn
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com