hur man får en äggledaroperation återföring

Inlagd av: Annika Hultén uppdaterad: 2014-08-09
En äggledaroperation är en medicinsk åtgärd permanent födelsekontroll, gör en kvinna ur stånd att föreställa sig ett barn. Någon kvinna söker återföring operationer för en äggledaroperation att låta henne ännu en gång att bli gravid. Flera reproduktiv kirurger kan utföra den omvända operationen som kostar i genomsnitt ca $ 6. 000. En del av detta får täckas av försäkringar. Här är de förfaranden för att hjälpa dig genom en äggledaroperation återföring
1
Förstå proceduren. En kirurg öppnar mikroskopiskt och återansluter i äggledarna, kallas mikrokirurgisk tubotubal anastomos. Det finns ett snåla placerad inuti röret så stänger när slangen har öppnats samt sys. Operationen görs oftast i öppen vård.
2.
Hitta en specialist. Kontakta din barnmorska eller gynekolog. Din läkare kan peka dig i rätt riktning av en specialist som kan utföra operationen. Eller besök en fertilitet specialist. De flesta kan göra Tubal återföring.
3.
Ordna för vård av barn. Hitta en plats för dina andra barn att gå för dagen för operation och de fem till 10 dagar efter operationen. En mors hjälpreda kunde komma över för 5-10 dagar efter operationen, men du behöver någon. Du är inte tänkt att vara tunga lyft av barn, så få lite hjälp med de små.
4.
Ordna med transport. Den dagkirurgi är konstruerad för en person att komma in i doktorns anläggning har kirurgi, och gå hem samma dag. Du kommer att bli ont efteråt och inte kan köra. Ordna så att någon ska släppa av dig och hämta dig senare.
5.
Låt din kropp att återhämta sig. Stanna hemma och koppla av i fem till 10 dagar efter operationen. Som med förlossning, är denna operation på insidan och du kan inte se det drabbade området. Ta det lugnt och vila. Lyft inte några tunga lådor eller ta en lång joggingtur. Insidan av kroppen behöver för att läka.
6.
Bli gravid. Sammantaget cirka 90 procent av kvinnor som haft en äggledaroperation återföring blir gravida inom 10 månader. Detta är en statistik av alla kvinnor, så du bör fråga vad statistiken är för någon din ålder och i ditt tillstånd.


Previous:nothing Next:hur ta hand om en födande kvinna

Relaterade artiklar


 • hur man kan förbättra hållningen
 • hur man får förstklassig sjukvård
 • hur man sola för bättre hälsa
 • hur man sova hela nightsweats
 • hur man hanterar premenstruell dysfori
 • hur man gör en bärbar kit familj hygien
 • hur man kan minska risken för havandeskapsförgiftning
 • hur betala för kirurgi för viktminskning
 • hur man hittar ett centrum alkohol rehab
 • hur man dricka en liter vatten om dagen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com