hur man hanterar hängslen som tonåring

Inlagd av: Camilla Näslund uppdaterad: 2014-08-12
Bära hängslen som tonåring kan vara en obehaglig upplevelse. Hantera hängslen som en tonåring kan underlättas genom att följa några enkla steg för att göra processen lite mindre smärtsamt (fysiskt och känslomässigt) och lite mer produktiv
1.
Acceptera hängslen. Tonåringar bär ofta hängslen för ett till tre år, så de blir en del av en tonåring vardag. Som sådan kan ju tidigare en tonåring acceptera hängslen, desto mer sannolikt är det att klara framgångsrikt på daglig basis och integrera dem i rutinerna.
2.
Accessorize med hängslen. En av de mer trevliga sätt att hantera bära hängslen som en tonåring är förmågan att bära färgade gummiband. De flesta tonåringar går en månatlig check-up och har möjlighet att ändra sitt band färg regelbundet. Titta på byte av band som en möjlighet att shoppa. Välj färger som speglar kommande semester, slitage skola färger eller fira ditt favoritlag senaste seger.
3.
minimera smärta. Förutom den dagliga besväret med metall tar upp plats i en tonåring mun, kan hängslen vara ganska smärtsamt. Hängslen är särskilt obehagligt direkt efter en justering. Vidta nödvändiga åtgärder för att minimera smärta genom att smärtstillande för att lindra efter check-up flytta eller vax för att skydda tandköttet från vassa trådar och kanter.
4.
Fokusera på slutresultatet. Medan hängslen kan vara en pågående huvudvärk under några år, försöka att fokusera på resultatet av allt arbete-ett vackert leende. Genom att hantera de hängslen och ta väl hand om dem, kan fördelarna överväger kampen.
5.
Planera i förväg. Föräldrar kan hjälpa tonåringar klara hängslen genom att få dem började tidigt. Ofta gymnasiet år är mer stressande för tonåringar, så genom att ha tandställning i högstadiet, de är mindre benägna att ha att göra med den förlägenhet för datering med hängslen. Tonåringar tar ofta fler bilder för klubbar, sport och danser i de senare skolåren, så att ha tandställning tidigt kan ta bort den potential självmedvetenhet som resultat.


Previous:nothing Next:Hur identifiera mononukleos

Relaterade artiklar


 • hur man fixar en bebis platt huvud
 • hur man överlever två veckors vänta
 • hur man hanterar ett barns högt kolesterolvärde
 • hur man kan öka livslängden
 • hur man behandlar en bebis feber
 • hur man väljer ett läger för ett överviktiga barn
 • hur du hittar den bästa bariatric kirurgen
 • hur man älskar tid ensam
 • hur man skyddar ett barn från solen
 • hur du sätter en kontaktlins
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com