hur man hittar en Anonyma Narkomaner stödgrupp

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-08-14
Om du eller någon du känner har problem med en drogberoende, är Anonyma Narkomaner en organisation som kan hjälpa. Deras mål är att hjälpa missbrukare förändra sin livsstil. Medlemskapet är gratis och alla är välkomna. Anonyma Narkomaner är en nonproft organisation utan politisk eller institutionell tillhörighet. Möten är gratis, som hölls över hela världen och är relativt lätt att hitta
1.
Lär dig filosofi Anonyma Narkomaner. Enligt den Anonyma Narkomaner officiella hemsidan, är syftet med organisationen att hjälpa män och kvinnor som har problem med droger. De träffas regelbundet och hjälpa varandra bor drogfria. De bryr sig inte hur djupt in i drogkulturen du var eller vad du är beroende av. De är bara intresserade av att hjälpa dig med ditt problem.
2.
Bestäm om du är redo att erkänna att du inte kan hantera lever i ett drogberoende-livsstil.
3.
Hitta ett möte att närvara. Titta i din lokala gula sidorna under "Missbruk Counseling" eller "Anonyma Narkomaner. " Ring de siffror som listas för att hitta lokala mötestider och platser.
4.
Besök Anonyma Narkomaner officiella hemsida och klicka på "NA-möte Sök" ikonen. Följ sedan instruktionerna för att söka efter ett möte med ditt postnummer eller ortsnamn. Sedan väljer du stat eller provins och klicka på "Go". Leta kapitel i Anonyma Narkomaner i ditt område. Dessa listor kan omfatta webbplatser, telefonnummer eller adresser. Du kan behöva besöka din stat eller provins hemsida för att hitta en exakt mötesplats.
5.
Vet vad som väntar på NA-möten. Anonyma Narkomaner är baserad på principerna i den tolv steg och tolv traditioner av Anonyma Narkomaner. Hit hör grundläggande principer för att erkänna att du har ett problem, söka hjälp, självrannsakan, självutlämnande, att gottgöra och hjälpa andra missbrukare som vill återskapa.
6.
Delta på en Anonyma Narkomaner möte nära dig. Möten är i allmänhet utformade för personer som har ett drogberoende. Anonymiteten är en viktig del av Anonyma Narkomaner framgång.
7.
Gratulera dig själv för att ha tagit första steget mot tillfrisknande. Istället för privat lidandet, har blivit du nu en del av en stödjande gemenskap som kan bygga upp dig istället för att dra ner dig.


Previous:nothing Next:hur man groddar-proof ett hem

Relaterade artiklar


 • hur man gör en bärbar kit familj hygien
 • hur man hittar en läkare inom allmänmedicin i Alaska
 • hur man undviker solbränna
 • hur man ska behandla ett barns hud knän
 • hur du sätter en kontaktlins
 • Hur du tar amoxicillin / kalium klavulanat
 • hur man ska värdera äldre körkunskaper
 • hur ta hand om fötterna
 • hur man har en framgångsrik VBAC
 • hur man hittar en läkare inom allmänmedicin i Utah
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com