hur man identifierar tidig förlossning

Inlagd av: Charlotte Wannberg uppdaterad: 2014-08-07
Identifiera tidig förlossning vid graviditet är inte lätt. Sammandragningar är inte alltid smärtsam, och andra tecken kan utgöra istället. När förlossningen börjar före 37 veckors graviditet är det anses prematura och är farligt för barnet eftersom tidigt födda barn kan ha många medicinska problem .
1.
Notera eventuella sammandragningar. Skärpning av magen är ett tecken på tidig förlossning. Oavsett om de är Braxton-Hicks eller inte kan fastställas endast av en läkare. Oriktigheter visar oftast att de är Braxton-Hicks. Men ibland stämmer värkarna verkar oregelbunden eftersom vissa gå obemärkt förbi. Eventuella sammandragningar före 37 veckor bör rapporteras till och utredas av en läkare.
2.
Få en tenta av en förlossningsläkare. Läkaren kan berätta om utvidgning eller utplåning har inträffat, en viktig tecken på tidig förlossning. Dilatation mäts i centimeter, allt från helt stängd till fullt dilaterade vid 10 centimeter. Utplåning är allmänt noteras i procent form, och hänvisar till hur tjock livmoderhalsen är, allt från ingen utplåning, eller tjocka cervix, att helt utplånas, där livmoderhalsen är helt tunnas ut.
3.
tar på allvar någon känsla av tryck. Trycket kände i bäckenregionen är ett tecken på tidig förlossning.
4.
Nonchalera inte stickande smärta i det vaginala området. Mer specifikt i halsregionen. Dessa twinges kan vara tecken på dilatation eller utplåning, som förekommer i tidig förlossning.
5.
Identifiera hög risk för tidig förlossning. Vissa medicinska tillstånd som Polyhydramnios eller graviditetsdiabetes, liksom tidigare tidig förlossning, satte modern vid risk för tidig förlossning.
6.
Kontrollera om blod eller blod-färgat ansvarsfrihet. Dilatation ibland medför blödning i små mängder, och förlora en slem plugin resulterar i en massa blod färgade frågan. Om blod ska rapporteras till läkare omedelbart, och om de inte kan nås, motiverar det en resa till akuten.


Previous:nothing Next:hur man handskas med tidig förlossning

Relaterade artiklar


 • Hur skärpa sinnen
 • hur man väljer att ta testosteron
 • hur du ökar din energi
 • Hur man använder en menskopp
 • hur man ökar barns IQ
 • hur man undviker farliga läkemedelsinteraktioner
 • hur man kan hantera perimenopause
 • hur man reser med en åksjuk barn
 • hur man hittar ett Anonyma Alkoholister möte i Chicago
 • hur man hittar en läkare för PCOS
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com