hur man köper grymhet-fria produkter

Inlagd av: Ulf Friberg uppdaterad: 2014-08-21
Många människor väljer att leva grymhet utan-de undvika att köpa produkter som testats på djur eller göras med animaliska produkter eller biprodukter. Vissa går också vegetarian och inte äter kött, och andra går vegan och avstå från att äta eller använda produkter som framställs av animaliska produkter av något slag. Det finns många grader av levande grymhet-fri, så välj det engagemang du är villig att göra
1.
Bestäm i förväg graden av grymhet utan lever som du vill uppnå. Överväga att gå vegan eller vegetarian, eller bara företag bojkott som testar på djur och använda animaliska produkter och biprodukter och köpa ekologiskt kött och frigående kyckling och ägg.
2.
Spela online och kontrollera grymhet utan organisation hemsidor. Många lista företag som gör och inte testar på djur eller använder animaliska produkter. De flesta företag placera en grymhet utan etikett på sina produkter (en kanin). Förvånansvärt många andra företag använder inte grymhet utan etiketter även om de inte testar på djur.
3.
Gå igenom ditt hem och leta efter produkter som du just nu har som är grymhet-fritt eller inte testats på djur. Läs märkningar och föra en förteckning över grymhet utan företag med dig. Bli av med allt annat. Ge bort eller återvinna så mycket du kan.
4.
Hitta ersättningsmärke för de föremål du behöver. Start på nätet för att hitta allt från rakapparater till fönsterputs till pappershanddukar. Kontrollera med tillverkaren om du är osäker på sin politik.
5.
Shoppa. Köp online eller gå till din lokala hälsokostaffär eller hela livsmedel butik för att hitta en mängd grymhet-fria produkter. Om du är på en budget, gå till lågprisbutiker och noggrant läsa etiketter för att hitta den grymhet utan objekt du letar efter.
6.
Inse att du bara kan göra ditt bästa. I vissa fall är det möjligt att köpa grymhet-fri. Du kan behöva läkemedel som är testade på djur, har möbler tillverkas av material, inklusive animaliska produkter, eller så kan du äta en bearbetad mat som innehåller animaliska biprodukter av misstag. Bara vara alert och lära sig så mycket du kan innan du köper och du kommer att vara på god väg att leva grymhet gratis.


Previous:nothing Next:hur man använder blåbär för hälsa

Relaterade artiklar


 • hur man kan anpassa till att bli en ny mamma
 • Så för att lindra menstruationskramper naturligt
 • Hur man använder en förlossningarna boll
 • hur man köper grymhet-fria produkter
 • hur banken ett nyfött navelsträngsblod
 • hur man handskas med kvinnligt håravfall
 • Hur får man en god natts sömn
 • hur man kan undvika alkoholism när det går i släkten
 • hur man hittar en läkare inom allmänmedicin i Utah
 • hur man hittar en Anonyma Alkoholister möte i New York City
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com