Så lägger du ett barn för antagande

Inlagd av: Jan-Olof Stoor uppdaterad: 2014-09-26
Som fattar beslutet att placera ditt ofödda barn för antagande är förmodligen en av de svåraste saker du någonsin göra. Men det är ingen tvekan en av de mest osjälviska saker du ska göra också. Du gör ett beslut att placera ditt barn med föräldrar som inte bara är väl rustade att ta hand om ett barn på alla sätt, men är angelägna om att välkomna ett barn till sina hem och hjärtan

Du behöver:.
sinne för humor.
Lite sunt förnuft.
Lite tid.
Nästan inga problem.


1.
Börja titta på olika adoptionsorganisationer i ditt område och på Internet. Fundera över om du vill ha en öppen eller stängd adoption. Med en öppen adoption, skulle du träffa sannolikt adoptivföräldrar och hålla kontakten med dem och barnet som han eller hon växer upp. Med en sluten antagande, skulle du träffa aldrig adoptivföräldrarna, och det skulle vara någon kontakt. Det finns också många nivåer mellan helt öppna och helt stängd. . Det viktiga att komma ihåg är att valet är ditt
2
Kontakta byrå som du känner dig mest bekväm med, och tala med en av sina rådgivare. De bör vara medkännande, och du ska inte känna att de driver dig att göra ett antagande plan för ditt barn. Ta reda på vilken typ av hjälp de kanske kan ge dig, och ta reda på vad som kommer krävas av dig om du bestämmer dig för att använda deras tjänster.
3.
Börja titta på godkända adoptivföräldrar byrån har idag väntar. Tänk på vad är viktigt för dig för ditt barn. Du kanske vill hitta adoptivföräldrar som planerar att uppfostra barnet i samma religion som du är. Utbildning kan vara högst upp på din lista. Eller det kan vara något immateriell, bara en speciell något som drar dig tillbaka till en viss par. Lita på din intuition.
4.
Tänk hur mycket kontakt du vill ha med adoptivföräldrarna om du har valt en öppen adoption. Överväga sådana saker som gör att du vill träffa dem personligen, om du vill att de vara på sjukhuset när barnet föds, hur mycket kontakt du vill efteråt. Några av dessa saker är svårt att veta förrän du är i den situationen, men det är bra att börja ge det en tanke i förväg.
5.
Ta hand om dig. När du har valt adoptivföräldrar för ditt barn och en match är officiellt gjort, kan du luta dig tillbaka och koppla av och veta att du har gjort det bästa beslutet för ditt barn. Du är på väg att välsigna ditt barns adoptivföräldrar med vad de alltid drömt om; ett barn att älska. Var stolt över dig själv för att en sådan modigt beslut.


Previous:nothing Next:hur man har ett prov kontraktion stress

Relaterade artiklar


 • hur man berättar ett barn en familjemedlem har avlidit
 • hur man undviker solbränna
 • hur man kan hjälpa ett barn att återhämta sig från en tonsillektomi
 • Så för att lindra menstruationskramper naturligt
 • hur man hittar de mest prisvärda kirurgen lap band
 • hur man känner igen tecken på depression hos tonåringar
 • hur man mäter kroppsfett för män
 • hur man handskas med teen sömnbrist
 • hur man hittar en thoraxkirurg
 • hur man kan gå Anonyma Alkoholister
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com