hur man hittar en gynekolog för en tonåring

Inlagd av: Jeanette Morales uppdaterad: 2014-09-27
Den gamla tumregeln där kvinnor inte behöver träffa en gynekolog tills de blev sexuellt aktiva eller fyllt 18 år har gått vägen för pudel kjol och bältade sanitära servett. American College of gynekologer och obstetriker rekommenderar en flickas första besök äger rum mellan 13 och 15 år ålder. Men att hitta rätt gynekolog för en tonårig flicka kan vara en svår process. Läs vidare för att lära sig mer
1.
Prata med din dotter, rådde henne att du vill få ett försprång på graviditet och förebyggande av sjukdomar genom att ta henne till en gynekolog. Utbilda henne samtidigt uppmuntra avhållsamhet. Diskutera vad som troligen äga rum under hennes första besök. Allmänt, att en historia och en chans prata om sex utan föräldrar närvarande är allt som är inblandade tillsammans med vaccination av de nya vaccin mot livmoderhalscancer om hon inte redan hade det.
2.

Låt henne hjälpa dig att välja sin egen läkare. Du kan älska den gynekolog som levererade dina barn eller Vem var din rock under en bröstcancer skrämma eller när du gick igenom förlossningsdepression år sedan. Men för att din dotter, kanske din OB verka gamla och onåbara. Om hon visar motstånd mot att se din läkare, respekt hennes känslor och söka den typ av gynekolog hon kommer att känna dig bekväm runt.
3.
Gör din forskning. Det kan finnas en annan gynekolog i din gynekolog praxis som din dotter skulle bättre relatera till. Prata med mammor till din dotter vänner, din läkare och skolsköterskan eller barnläkare för rekommendationer för teen-vänlig gynekologer. Kontrollera ditt försäkringsbolag hemsida för att läsa bios av gynekologerna täcks av din plan.
4.
Intervju alla blivande gynekologer innan ett möte för att se till att du känner att det är en bra match. Fråga hans eller hennes åsikter om graviditet och förebyggande av sjukdomar för att se om de fungerar friktionsfritt med dina egna föreställningar. Låt dem förklara vad det första besöket kommer att innebära så det finns inga överraskningar.


Previous:nothing Next:hur kan man få testosteron nivåer

Relaterade artiklar


 • hur man avvänja dig från koffein
 • hur man hittar ett centrum drog Rehab för vuxna
 • Hur man använder en biliblanket för barn gulsot
 • hur man väljer en effekt bar
 • Hur du donerar blod
 • hur man handskas med tidig förlossning
 • hur man kan kontrollera om en bariatric kirurg rekord
 • hur man rengör ludd naveln
 • hur man får en äggledaroperation återföring
 • hur man dricka en liter vatten om dagen
  Adress:
  TPB
  Punktskriftsförsäljningen
  Box 4003
  1002 47 Johanneshov
  Email: halsa@halsanet.com